Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
eu kampanja

EU parlament je kula Babilonska, a samo će HSP braniti interese RH

daniel srb,bruno gollnisch (1)
Foto: Kristina Štedul-Fabac/PIXSELL
1/5
03.04.2013.
u 14:04

Mada su najavili gostovanje dugogodišnjeg predsjednika Nacionalne fronte, desničarske francuske stranke, Jean-Marie Le Pena, taj se 85-godišnji političar ipak nije došao u Hrvatsku.

Svi koji ne žele mijenjati djecu i unuke za afričke i azijske imigrante, moraju podržati HSP – poručuje Daniel Srb, predsjednik te stranke u Karlovcu, gdje je boravio u sklopu predizborne kampanje za izbore u Europski parlament.

Mada su najavili gostovanje dugogodišnjeg predsjednika Nacionalne fronte, desničarske francuske stranke, Jean-Marie Le Pena, taj se 85-godišnji političar ipak nije došao u Hrvatsku. Umjesto njega došao je europarlamentarac Bruno Gollnisch, član Le Penove stranke. Europski parlament je nazvao babilonskom kulom.

– Postoji luda pretenzija da će se moći dobro upravljati sa 400 milijuna ljudi. Zadržali smo naše nacionalne parlamente, no ne zna se da 80 posto njihovih djelatnosti se odnosi na prevođenje europskih direktiva i njihovo uvrštavanje u nacionalna zakonodavstva – kaže Gollnisch.

Srb ističe kako bi pravaši jedini zastupali hrvatske interese u Europskom parlamentu.

– Zastupnici HDZ-a i SDP-a bit će u koaliciji, jer su to i pučani i socijalisti u Europskom parlamentu. Tako će zastupati Europsku uniju u Hrvatskoj, umjesto Hrvatsku u Europskoj uniji – poručuje Srb. 

>> Bio za veliku Srbiju, a sad podržava HSP

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije