Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMETNA NESREĆA

Dva šlepera sudarila se iza tunela Veliki Gložac: Vozač ozlijeđen, promet prekinut

Preusmjeravanje prometa na čvoru Vrbovsko
HAK
19.05.2021.
u 17:27

HAK javlja da je zbog nesreće prekinut promet u smjeru Zagreba

Na autocesti Rijeka-Zagreb, iza tunela Veliki Gložac, oko 16 sati došlo je do prometne nesreće u kojoj je, prema prvim saznanjima, ozlijeđen jedan od vozača.

Kako neslužbeno doznaje Novi list, ne bi se trebalo raditi o težim ozljedama.

U nesreći su sudjelovala dva šlepera. Od 16.12 sati promet autocestom zatvoren je između čvorova Vrbovsko i Bosiljevo, te se preusmjerava na staru cestu. Slijedi očevid kojim će se utvrditi način na koji je došlo do sudara, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

HAK javlja da je zbog nesreće prekinut promet u smjeru Zagreba i da je preusmjeren od čvora Vrbovsko na državnu cestu Vrbovsko-Zdihovo i dalje prema čvoru Bosiljevo I.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
19:56 19.05.2021.

Sudar dvaju tegljača . Nezgodno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije