Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ogorčeni putnici

Zrakoplov CA sat vremena kružio iznad Dubrovnika!

zrakoplov
Foto: Željko Lukunić/PIXELL
05.11.2013.
u 19:37

Putnici na letu iz Zagreba za Dubrovnik u zrakoplovu Croatije Airlinesa doživjeli su pravu dramu. U "propelašu" su zadržani punih sat vremena dok je kružio iznad Dubrovnika.

Putnici na letu iz Zagreba za Dubrovnik u zrakoplovu Croatije Airlinesa doživjeli su pravu dramu. U "propelašu" su zadržani punih sat vremena dok je on kružio iznad Dubrovnika. Ljutita putnica izjavila je za Dubrovački vjesnik kako je posebno ogorčena što nisu dobili nikakvo objašnjenje.

– Zamislite kako je ljude u avionu uhvatila panika i strah. Posebno zbog toga što nisu znali što se događa. Mislili su da je došlo do kvara u zrakoplovu. Poslat ću pritužbu Croatiji, ali su mi telefonski rekli kako primaju pritužbe samo faksom, ispričala je putnica.

Iz Croatije Airlinesa su za Dubrovački vjesnik rekli kako je zrakoplov trebao sletjeti u 12.55, ali sletio je tek u 13.50 sati. Naveli su da je kružio nad Dubrovnikom jer je bila smanjena vidljivost, zbog nevremena i grmljavine.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Sveušesnaest
Sveušesnaest
19:42 05.11.2013.

Ljuta i ogorčena putnica....ma svašta, da je avion ljusnuo, ne bi bila ni ljuta ni ogorčena....

DU
Deleted user
19:51 05.11.2013.

Pa sljedeci put naka poonesu padobran i neka iskoce ... ravno kroz maglu, kisu i munje...

AN
andre
10:32 06.11.2013.

nije istina sta prica putnica !!! Ja sam licno bio na avionu i kapetan je dva puta objasnio ( hrvatski in engleski ) da zbog loseg vremena grmljavine i vetra ne moze da sleti u dubrovnku mi smo onda kruzilizili iznad Hvara i posle 45 minuta kapetan je objavio da se je vreme bolje i nastavio let za Dubrovnik i sletio . Jos jednom hvala kapetanu za profesionalno sletanje :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije