Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije životno ugrožena

Drama na Hvaru: Izbo ženu pa se ubio jer ga je prijavila za silovanje?

Ilustracija
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
25.06.2019.
u 23:09

Policija je oko 19 sati na Hvaru dobila dojavu da se u uvali Zenčište istočno od Jelse nalazi ozlijeđena žena. U polju blizu mjesta gdje je bila ozlijeđena žena policajci su pronašli mrtvog muškarca

Ranjena žena i mrtav muškarac pronađeni su večeras na Hvaru. Slobodna Dalmacija piše kako je muškarac napao ženu pa je ubio sebe, a motiv je navodno prijava zbog silovanja. Ove informacije zasad nisu službeno potvrđene.

Policija je oko 19 sati na Hvaru dobila dojavu da se u uvali Zenčište istočno od Jelse nalazi ozlijeđena žena, a 24 sata doznaju da se radi o litvanskoj državljanki koja je na tijelu imala ubodne rane.

Prevezena je u splitsku bolnicu, a prema posljednjim informacijama nije životno ugrožena. U polju blizu mjesta gdje je bila ozlijeđena žena policajci su pronašli mrtvog muškarca, doseljenika iz BiH starog između 65 i 70 godina.

- Prema dosad prikupljenim informacijama, njegova smrt nije nastupila kao posljedica kaznenog djela - objavila je PU splitsko-dalmatinska.

Slobodna neslužbeno doznaje kako se muškarac objesio. Pišu kako je u utorak navečer nožem napao Litvanku, koja je slične dobio kao on, te joj ga zario pet puta u tijelu. Navodno je namjeravao ubiti pošto se želio osvetiti jer ga je ona prije desetak dana prijavila za silovanje. Bio je i priveden na kriminalističko istraživanje. Tada se, prema neslužbenim informacijama, branio da je to učinio jer mu je ona ostala dužna za izvođenje nekakvih građevinskih radova.

O događaju je obaviješteno Županijsko državno odvjetništvo, a više informacija trebalo bi biti nakon očevida.

Ključne riječi

Komentara 6

HR
hrvojetpc
05:11 26.06.2019.

A kad ga je prijavila? Po naslovu, nakon što ju je izbo, pa se čovjek onda ubio. Tragično.

Avatar Ispratitelj95
Ispratitelj95
00:01 26.06.2019.

Iz BiH... Svaki komentar suvišan.

Avatar navijač
navijač
08:09 26.06.2019.

Tako je to kad se može silovati vlastitu suprugu. Napravili ste nakaradne i destruktivne zakone . Toga u komunizmu nije bilo, zato im skidam kapu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije