Naslovnica Vijesti Crna kronika

Pijan udarao maloljetnicu, drugi mladić priskočio u pomoć pa je i njega napao

Svi sudionici zadobili su lakše tjelesne ozljede, a protiv obojice mladića pokrenut je optužni prijedlog
17. lipnja 2019. u 14:56 20 komentara 3077 prikaza
Obiteljsko nasilje, Ilustracija
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

U nedjelju je došlo do sukoba u Križevcima. Naime, pijani mladić odgurnuo je maloljetnu djevojku koja je pala na pod pa je udario u glavu, a onda se u sukob uključio drugi mladić.

Ubojstvo u Zadru Pucnjava kod Zadra U alkoholiziranom stanju upucao Zagrepčanina. Susjedi: Često se tu pilo i vikalo...

Oko 3.40 sati u nedjelju u Križevcima u Ulici Ivana Zakmardije Dijankovečkog 23-godišnjak je pod utjecajem alkohola od 1,97 promila fizički nasrnuo na maloljetnu djevojku (16) koja je u krvi imala 1,21 promila, javlja epodravina. Nakon što ju je odgurnuo, pala je na pod te ju je udario u glavu.

Muškarac Nije mu `prošlo`... Pretukla ga cura, slagao policiji da su bili razbojnici

U njezinu obranu krenuo je 19-godišnjak koji je imao 1,30 promila alkohola u krvi. Mladići su se krenuli fizički obračunavati i udarati rukama i nogama po glavi i tijelu. Svi sudionici zadobili su lakše tjelesne ozljede, a protiv obojice mladića pokrenut je optužni prijedlog.

Financije
Ja sam PMP
Znate li što je PMP i zašto se u svijetu smatra zlatnim standardom?
  • ObrenM:

    Na mladezi svijet ostaje.Dajte vise plavih telefona i udruga za zastitu vrle mladezi.Dopustite,drogu,alkohol,pedofiliju,eutanaziju i sve tekovine modernog svijeta.Roditelje za krivi pogled strogo kazniti,a za odgojni samar na visegodisnju robiju.

  • oLo:

    Koliko je to mladih alkoholičara?

  • Lisnjak:

    nije to nista, radi se o drugacijoj konfesiji gdje je konflikt isto sto i zabava. jos bi bili i pohvaljeni da ih je vidio pokojni bud spencer.