Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVOSTUPANJSKA PRESUDA

Donesena presuda za razbojništvo Zračne luke Dubrovnik: Sud ih proglasio krivima

Privođenje osumnjičenih u pljački u Zračnoj luci Dubrovnik
Foto: PIXSELL
1/8
29.05.2020.
u 12:59

S obzirom da je Katušić priznao krivicu i pokajao se dobio je manju kaznu, te neće drugostupanjsku presudu čekati u istražnom zatvoru.

Danas je donesena presuda Antunu Katušiću i Saneli Hadžić koje je optužnica teretila za sudjelovanje u organizaciji razbojništva koje se dogodilo 21. listopada u Zračnoj luci Dubrovnik. 

Županijski sud u Dubrovniku proglasio ih je krivima u prvostupanjskoj presudi. Antun Katušić dobio je jedistvenu kaznu zatvoru u trajanju od 3 godine i dva mjeseca za razbojništvo, te prikrivanje kaznenog djela, dok je Sanela Hadžić dobila 3 godine i 6 mjeseci za pomaganje. 

Vrijeme provedeno u pritvoru uračunava se u zatvorsku kaznu, isto tako obvezni su nadoknaditi Zračnoj luci Dubrovnik 652 tisuće kuna, te će platiti sve sudske troškove. 

Oni imaju pravo žalbe na presudu u roku od 15 dana, a DORH je najavio žalbu. 

S obzirom da je Katušić priznao krivicu i pokajao se dobio je manju kaznu, te neće drugostupanjsku presudu čekati u istražnom zatvoru. Saneli Hadžić se produžuje istražni zatvor zbog straha od bijega, jer je državljanka susjedne zemlje. Hadžić je istaknula da presuda nije pravedna.

-Niti jedan dokaz ne dovodi me u vezu s ovim djelom - istaknula je optužena, javlja Dubrovački dnevnik. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije