Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Apple Magic Mouse

Dodirnite svoj PC

mouse
24.10.2009.
u 17:51

Magic Mouse dobiva se uz nove modele iMaca i PowerBooka, a možete ga kupiti i za stari Mac. Pod Windowsima, naravno, ne radi.

Apple kao da uživa u tome da svako malo izbaci neki uređaj od kojega vlasnicima PC-a rastu zazubice. Najnoviji primjer je Magic Mouse, koji je – sami procijenite koliko slučajno – Apple predstavio samo dva dana prije izlaska Windowsa 7.

 

Riječ je o vrhunski dizajniranom mišu, oku ugodnom (i nešto manje ugodnom ruci: izgleda previše plosnato da bi udobno ležao u šaci). PC-aše bi mogao zbuniti time što nema nikakve tipke, ali oni koji su rabili Appleov Mighty Mouse znaju da gornji lijevi dio funkcionira kao tipka (a desni kao desna tipka ako si date truda pročeprkati po postavkama sustava).

 

Magično je svojstvo novog Appleova miša da reagira na iste trikove kao i iPhone: cijela gornja ploha Magic Mousea zapravo je površina osjetljiva na dodir: prepoznat će skupljanje i širenje prstiju, listanje, štipanje... Kao da imate mali iPhone na stolu pokraj računala.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar condor
condor
18:47 24.10.2009.

Postoji samo jedna riječ za Magic mouse - savršenstvo !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije