Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ušuljao se u šator

Djevojčicu (9) usred noći probudila bol u ruci, a kada je otvorila oči, vidjela je nešto zastrašujuće

Gabby Pettigrew
Foto: Screenshot YouTube
1/2
19.04.2017.
u 10:34

Gabby Pettigrew sa svojom je obitelji išla na kampiranje, a tijekom noći u šator je ušla golema zmija i omotala joj se oko ruke

Čudom je preživjela devetogodišnja Gabby Pettigrew nakon što joj se piton od dva i pol metra tijekom noći ušuljao u šator u kojem je kampirala sa svojim roditeljima. Strašna situacija dogodila se u australskom Queenslandu, odnosno na otoku Moreton, na koji je obitelj Pettigrew otišla kako bi uživala u prirodi. 

No, tijekom noći devetogodišnju djevojčicu probudila je strašna bol u ruci, a kada je otvorila oči, vidjela je golemu zmiju kako joj se omotala oko ruke i pritišće je. Uspjela je samo izgovoriti ''upomoć'', nakon čega se njezin otac probudio i jedva je spasio. 

– Sjećam se samo da sam se probudila i ostala u šoku kada sam ugledala zmiju oko moje ruke. Stiskala je moju ruku i bila je užasno teška, no nije me toliko boljelo dok me nije ugrizla – ispričala je Gabby. 

Njezin otac Simon Pettigrew ispričao je kako je piton bio toliko težak da se djevojčica nije mogla ustati i osloboditi. 

– Što smo ga više pokušavali maknuti s ruke, to je on jače grizao. Nisam znao što učiniti pa sam ga uzeo za čeljust i jednostavno je rastvorio – ispričao je otac. U toj borbi, opasna zmija je i njega ugrizla, no ti ugrizi nisu bili kobni jer pitoni nisu otrovni. 

>> Majka napravila ovu fotografiju kćeri, a onda je kraj djevojčice ugledala nešto zastrašujuće

>> Za ovo što je Zoran Šprajc učinio u svojoj emisiji uistinu treba hrabrosti

Ključne riječi

Komentara 8

SL
Slavuj
11:32 19.04.2017.

Tate su zakon!

Avatar patkovic
patkovic
12:01 19.04.2017.

ja bi mu glavu odgrizo , ne bi sekunde prošle

Avatar maxist
maxist
15:38 19.04.2017.

divan kontinent......inače i sve najotrovnije živi tu...opasno je svugdje i uvijek jer vreba u vodi slanoj ili slatkoj (čak u bazenu) ,u kući i stanu (u zahodu) u zraku i na suhom.....od pauka do krokodila.......biraj smrt...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije