Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Crna kronika

Djevojčice na hodniku suda srele pedofila koji im se smijao u lice

Djevojčice su bile u potpunom šoku kada su na hodniku Županijskoga suda u Zagrebu susrele pedofila koji im se, kako prvi javlja Jutarnji list, još i nasmijao u prolazu
17. travnja 2012. u 09:31 5 komentara 5 prikaza
uhićenje
Foto: Arhivska fotografija

Dvije djevojčice koje su došle svjedočiti protiv napadača koji je optužen da je nad njima bludničio bile su u potpunom šoku kada su na hodniku Županijskoga suda u Zagrebu susrele pedofila koji im se, kako prvi javlja Jutarnji list, još i nasmijao u prolazu.

Kad su se našle oči u oči s muškarcem koji ih je napao, sedmogodišnja Tea je vrisnula, a osmogodišnja Tanja počela se tresti i plakati.

Uznemirile su se kad su pravosudni policajci, s lisičinama na rukama, doveli njihova napadača Ivicu P., ranije već osuđivanog za istovrsna kaznena djela, pred istražnu sutkinju Ljiljanku Maletić. Osupnuti su ostali i roditelji žrtava. Nakon ekscesa roditelji su se s dvije djevojčice, od ukupno tri žrtve, pokupili i napustili sud. Njihova djeca nisu ni svjedočila. Roditelji kažu da je osumnjičenik prošao kraj djevojčica koje su bile u potpunom šoku te da im se još nasmijao.

– Zašto se moja malena sada opet s njim morala sresti? Još da joj se on onako bahato kesi... No, on je bolestan i ne može si pomoći, ali zašto sud nije zaštitio moje dijete? – pita se otac jedne od djevojčica.

>>Cijeli tekst čitajte ovdje

Proveli smo jedan radni dan u adventskoj kućici
Nema predaje
Proveli smo jedan radni dan u adventskoj kućici: Radila sam kao BioManijak
 • efzg0184:

  dajte nam puno ime i prezime. da se i mi njemu nasmiješimo.

 • -obrisani-:

  Zbog čega ne piše puno ime i prezime i od kuda je? Vjerojatno samo zato što nije svećenik.

 • Avatar Brkoni
  Brkoni:

  Trebao mu je taj tata obrisati osmijeh s lica s 7,62