Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pod jakim lijekovima

Dječak se probudio nakon operacije pa medicinsku sestru iznenadio pitanjem

dječak Liam
Foto: Screenshot
1/2
16.11.2017.
u 17:46

Jedanaestogodišnji Liam operirao je nogu, a kada se probudio iz anestezije, počeo je postavljati pitanja...

Jedanaestogodišnji Liam iz Atlante u američkoj saveznoj državi Georgiji morao je operirati nogu nakon što mu je na dva mjesta pukla tijekom nogometne utakmice, a njegova snimka nakon operacije osvojila je internet.

Dječak se, naime, probudio iz anestezije i još pod utjecajem lijekova počeo je postavljati pitanja medicinskoj sestri, no jedno je nasmijalo sve.

– Jesi li zgodna? – upitao je Liam medicinsku sestru na što mu je on odgovorila "ekstremno".

– Mogu li dobiti tvoj broj? – nastavio je on u istom tonu, ne medicinska sestra ga je razočarala rekavši mu kako je zauzeta.

Sve je snimala dječakova majka koja je zatim počela govoriti, a dječak je majku upitao je li ona Terminator. Kasnije mu je ponudila da razgovara s bratom, no 11-godišnjak bio je uvjeren da je i on Terminator te da igra online popularnu video igru GTA.

Iako je video snimljen 1. kolovoza kada je dječak i operiran, tek sada je postao popularan na internetu nakon što ga je njegova majka objavila, a dječak se već vratio na nogometni teren i dalje trenira svoj omiljeni sport.

POGLEDAJTE I VIDEO MJESTA KOJA SE NE SMIJU VIDJETI NA GOOGLE KARTAMA

Komentara 3

Avatar ludiplavi24
ludiplavi24
19:38 16.11.2017.

Gledao sam šaljive kućne videe nakon zubara il neke druge lokalne anastezije i likovi su totalno sprženi ko na heroinu i marihuani u isto vrijeme, ko debilni zombiji i sumnjam da je to potrebno! Ovo je opća anastezija pa je drukčije!

TH
than
23:32 16.11.2017.

Sve snimila majka ? A sto majka radi tokom operacije u sali !?! Na stranu to. Ukoliko je operirao nogu mogao je dobiti epiduralnu ili opcu. Kod epiduralne si svjestan svega. Kod opce zna biti malo zeznuto tijekom budjenja. Znamam da sam ja vidio u blizini osobu kako me budi, a u pozadini neke svemirske brodove... Do budjenja se naravno nicega nisam sjecao. To nije nista novo.

Avatar dr. Evil
dr. Evil
07:56 17.11.2017.

A di je slika od trebe?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije