Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za dlaku

Dječak pretrčavao cestu. Nevjerojatna reakcija vozača kamiona spasila mu je život

kamion
Foto: Screenshot YouTube
1/2
13.11.2017.
u 10:51

Školarac je pretrčavao cestu i iako su ga svi već vidjeli pod kotačima kamiona, vozač je ipak uspio zaustaviti vozilo

Nevjerojatna situacija kamerom je zabilježena u Norveškoj, gdje je jedan školarac za dlaku izbjegao gotovo sigurnu smrt.

Na snimci se vidi kako djeca izlaze iz školskog autobusa koji ih ostavlja na stanici uz cestu, no dvoje djece, ne razmišljajući očito o posljedicama, pokušalo je pretrčati cestu.

Prošli su iza autobusa i krenuli trčati kada se iznenada pojavio kamion. Jedno dijete stalo je na vrijeme, no drugo je već bilo ispred kamiona.

Iako je izgledalo gotovo nemoguće, vozač kamiona uspio je zaustaviti vozilo i tako je, zahvaljujući svojoj nevjerojatnoj koncentraciji, ali i dobrim kočnicama, spasio život neopreznom školarcu.

Komentara 38

Avatar Debilni-hrvatina
Debilni-hrvatina
11:31 13.11.2017.

respekt za vozaca kamiona

IL
ilijan
12:59 13.11.2017.

Mali je se ponovo rodio! Svaka čast vozaču kamiona!

MT
makan tahi
11:31 13.11.2017.

tip je stao u 12 m, što odgovara brzini 50km/h. da derište nije potrćalo prema naprjed , zgazio bi ga. trebaju ga naći i kazniti bićevanjem za pokušaj izazivanja pr. nesreće, pokušaj samoubojstva, odšteta vožaću za prouzroćeni stres, i da sve prenose sve televizije da svi brižni roditelji i njihova prekrasna djeca vide da ako če biti preglupi jednostavno neče preživjeti stvarnost inaće kad god bus stoji postoji velika šansa da neki debil izgmiže s bilokoje strane busa direktno pod auto-provjereno u praksi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije