Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gospić

Diplome za prvostupnike Veleučilišta Nikola Tesla

veleučilište (1)
Foto: Iva Vidović/VLM
1/3
21.12.2012.
u 16:57

Stekli su sw uvjeti da Veleučilište sljedeće godine može krenuti sa specijalističkim studijem u Gospiću.

Mnogi članovi obitelji došli su danas u Pučko otvoreno učilište u Gospiću da bi svjedočili podjeli diploma prvostupnicima Veleučilišta Nikola Tesla. Treća je to generacija diplomiranih studenata u šest godina Veleučilišta, a diplome su danas uručene za 83 stručna prvostupnika u zvanjima inženjera prometa, ekonomije i javne uprave.

– Ovo je Veleučilište koje se stvara na znanju i na zvanju i samo možemo biti zahvalni onima koji su prije šest godina pomogli da se stvori Veleučilište u Ličko-senjskoj županiji. Do danas smo upisali sedam generacija, odnosno 1347 studenata, od kojih je njih 252 diplomiralo, a danas su pred nama 83 prvostupnika koji će, zahvaljujući svojim znanjima i vještinama koje su stekli na našem Veleučilištu, u mjestima iz kojih dolaze pomoći u ovim vremenima koja nisu laka, kazao je dekan Veleučilišta Branislav Šutić.

Istaknuo je da su se stekli uvjeti da Veleučilište posjeduje prostorne, materijalne, ali i kadrovske uvjete da sljedeće godine može krenuti sa specijalističkim studijem u Gospiću.

Uspješnu budućnost studentima poželjeli su i politički čelnici grada i županije, među kojima su istaknuti župan Milan Jurković, gradonačelnik Gospića Milan Kolić te saborski zastupnik Darko Milinović. I ove godine za prvostupnike zapjevala je ponovno Sandra Bagarić u društvu Martine Tomčić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije