Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vremenska prognoza

Dijelovi zemlje danas su uživali u zimskoj idili, a evo što nas očekuje sutra

Foto: Čitatelj
1/10
20.11.2022.
u 16:32

U unutrašnjosti u prvom dijelu dana umjereno do pretežno oblačno

Dijelovi Hrvatske, uglavnom područja više nadmorske visine, danas su uživali u prvom ovosezonskom snijegu. Idilične snimke stižu iz Gorskog Kotara i Like, no zabijelilo je i na Medvednici, ali i na Žumberačkom gorju, pokazuju slike naših čitatelja.

Što se sutrašnje prognoze tiče, ne očekuju se novi snježni nanosi, no temperature će ostati ispod 10 stupnjeva na kopnu, dok će na Jadranu biti vjetrovito i prohladno, izvještava DHMZ.

Foto: Čitatelj

Na Jadranu djelomice sunčano, a u noći na jugu još može pasti malo kiše. U unutrašnjosti u prvom dijelu dana umjereno do pretežno oblačno, mjestimice uz maglu, a potom sunčanije.

Vjetar slab do umjeren jugozapadni, na istoku ponegdje i zapadni. Na Jadranu većinom umjeren sjeverni i sjeverozapadni vjetar, u noći duž obale bura. Krajem dana okreće na jugo.

Foto: Čitatelj

Jutarnja temperatura zraka od -2 do 3, na Jadranu od 6 na sjeveru do 11 °C na jugu. Najviša dnevna uglavnom između 7 i 9, u gorju ponegdje niža, a na Jadranu između  13 i 16 °C.

Snijega ima i na autocestama

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije