Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bijeli se sljemenska cesta

I na Medvednici pao snijeg. Netko je išao na Sljeme s ljetnim gumama i zapeo, ni ralice nisu mogle proći

Snijeg na Sljemenu
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/11
20.11.2022.
u 08:33

Mjestimična susnježica i snijeg mogući su i u nizinama na zapadu zemlje.

Osim u Lici i Gorskom kotaru, snijeg je zabijelio i Medvednicu. DHMZ javlja da snijeg i dalje pada. Inače, danas će u gotovo cijeloj zemlji biti pretežno oblačno, povremeno s kišom. U gorju snijeg, a mjestimična susnježica i snijeg mogući su i u nizinama na zapadu zemlje. Snijeg pada u Ogulinu i Gospiću.

HRT Radio Sljeme izvijestio da je snijeg zabijelio i Medvednicu, a Sljemenskom cestom ralica još nije prošla.

"Info sa Sljemena - netko je išao na Sljeme s ljetnim gumama i zapeo. Čekala se vučna služba pa ni ralice nisu mogle proći. Dvije su prošle maloprije i čiste. Medvednica se bijeli… ali bijeli se i Sljemenska cesta jer ralica još nije prošla…", stoji u objavi na Facebooku Radio Sljemena. 

Kolnici su mokri i skliski u većem dijelu zemlje. U priobalju puše bura, povremeno s olujnim udarima. Na snazi su brojne zabrane za pojedine skupine vozila (zbog vjetra u priobalju te snijega-susnježice u Lici i Gorskom kotaru), a ograničenja su i u pomorskom prometu. Mogući su i odroni, osobito na cestama u gorju i na Jadranskoj magistrali.

Ponegdje ima i magle, mjestimice vrlo guste. Zbog niskih temperatura moguća je poledica, posebice na mostovima i nadvožnjacima, javlja HAK.


 

 

Ključne riječi

Komentara 4

SA
sargu123
08:58 20.11.2022.

Kakav retard moraš biti pa tako nešto napraviti?

Avatar HajdukLika
HajdukLika
10:12 20.11.2022.

Eto. Pao snijeg drugom polovicom studenog. Poneki kontinentalci iznenađeni. Nikad čuli za zimske gume ili cijelogodišnje.

MK
MKinkognito60
09:28 20.11.2022.

A ako se spusti snijeg u Zahreb na ulice, nema više Bandića da ga pojede.Bit će nešto pozitivno za Tomaševića, , smeće se neće vidjeti jer ga radi snijega neće odvoziti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije