Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGINUO NA MJESTU

Detalji strave kod Osijeka: Radnici obavljali servis, stroj za mljevenje povukao mladića (28)

Obrda zemlje na polju podno Motovuna
Srecko Niketic/PIXSELL
22.12.2022.
u 15:12

Pozvana je policija te je na očevid došla i inspekcija zaštite na radu, a tijelo mladića odvezeno je na obdukciju u bolnicu u Osijek

Jutros je kod Osijeka došlo do teškog stradavanja 28-godišnjeg radnika. Dok su radnici prilikom obavljanja servisa radili na stroju, on je povukao mladića i usmrtio ga na mjestu. Doznaje se kako je su oko 7 sati jutros radnici tvrtke obavljali servis velikog poljoprivrednog stroja koji inače služi za rezanje i mljevenje stočne silaže, prenosi 24 sata. To je inače moćan stroj, a njegov servis mora biti jako oprezno i stručno napravljen.

U jednom trenutku stroj je povukao komad radne odjeće 28-godišnjeg radnika iz Tenja, a potom i dijelove njegovog tijela. Stroj je bio u nekom trenutku zaustavljen, ali mladom radniku nije bilo spasa te je stradao na mjestu događaja.

Pozvana je policija te je na očevid došla i inspekcija zaštite na radu, a tijelo mladića odvezeno je na obdukciju u bolnicu u Osijek.

Podsjetimo, tako su krajem listopada poginula dva radnika u Sisku kada su sa prikolice spuštali više kamenitih granitnih ploča, a koje su u jednom trenutku pale na njih.

Teške ploče poklopile su 38-godišnjaka i 23-godišnjaka te ih priklještile.

>> VIDEO Dječak (7) htio pomoći tati, pa mu snijeg s auta očistio - lopatom i sve ogrebao!

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar AtilaTheGreat
AtilaTheGreat
16:39 22.12.2022.

Zašto kod nas sve radnici moraju raditi?! To je trebao obaviti tim stručno osposobljen za taj posao. Trebalo bi vlasnika kazneno goniti!

ED
edvardl
15:23 22.12.2022.

Strašno, sućut obitelji.

Avatar kvasac60
kvasac60
17:10 22.12.2022.

Strašno.Sućut obitelji.2022.god. se ne bi trebale događati ovakve tragedije...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije