Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGINULE DVIJE OSOBE

Detalji pucnjave u Ljubljani: Mještani govore da je riječ o dužničkom sporu

Pucnjava u Ljubljani, dvije osobe ubijene
Foto: Zurnal24.si
1/3
05.06.2023.
u 18:15

Počinitelj je pobjegao s mjesta događaja, a policija je naknadno priopćila kako je na širem području pronašla mrtvog muškarca za kojeg se vjeruje da je počinitelj kaznenog djela

Na području ljubljanske četvrti Fužine u ponedjeljak je došlo do pucnjave u kojoj su poginule dvije osobe, a muškarac za kojega se vjeruje da je počinitelj kasnije je pronađen mrtav, priopćila je slovenska policija, prenosi agencija STA. Prema zasad dostupnim informacijama, dvije su osobe preminule na licu mjesta od posljedica teških prostrjelnih ozljeda. Ubojstvo je počinjeno u poznatom lokalu u Fužinama, a područje je ograđeno policijskom trakom.

VEZANI ČLANAK:

Očevici su za STA rekli da su žrtve bile u lokalu kada im je počinitelj prišao. S terase su se povukli na dječje igralište koje se nalazi uz lokal, a tamo je napadač navodno izvadio pištolj i ustrijelio ih. Prema riječima mještana koji su poznavali žrtve, moglo bi se raditi o dužničkom sporu, prenosi STA. Policija zasad nije otkrila motiv napada.

Počinitelj je pobjegao s mjesta događaja, a policija je naknadno priopćila kako je na širem području pronašla mrtvog muškarca za kojeg se, prema do sada poznatim informacijama, vjeruje da je počinitelj kaznenog djela. Neslužbeno se doznaje da je napadač sam sebi oduzeo život.

VIDEO Muškarac zapeo na Hendrixovom mostu: Propao između tračnica, spašavali ga vatrogasci

Komentara 4

DU
Deleted user
21:46 05.06.2023.

Primitiuvni južnjaki?

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
18:37 05.06.2023.

Možda naši europski susjedi nemaju naše balkansku narav i domoljubnu mitologiju ali uz ponešto balkanskog uvoženog ljudskog potencijala imaju balkanski nevino viteški dišpet i sposobnost da ubiješ nekoga kao svoj na svome ili tuđem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije