Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ispad bijesa

Demolirao automobil Centra za socijalnu skrb

auto
Arhiva VL
29.04.2013.
u 12:04

Neslužbeno doznajemo da je mladić imao svojih privatnih problema te da ni automobil niti prozor ministarstva nisu bili ciljana meta.

Automobil u vlasništvu javne ustanove sa sjedištem u Otočcu našao se na putu ljutitom 22-godišnjaku koji je u noći s četvrtka na petak demolirao vozilo.

Kako je izvijestila PU ličko-senjska, mladić je otkinuo oba prednja brisača stakla, stražnji brisač stakla, lijevi i desni vanjski retrovizor. Razbio je lijevo i desno stražnje svjetlo te udarcima oštetio lim vozila.

Demoliranje automobila u vlasništvu, kako doznajemo Centra za socijalnu skrb, nije mu bilo dovoljno te je otkinutim brisačem razbio staklo na prozoru prostorije koju koristi Ministarstvo financija, ispred kojeg je automobil bio parkiran.

Neslužbeno doznajemo da je mladić imao svojih privatnih problema te da ni automobil niti prozor ministarstva nisu bili ciljana meta. Da li je u trenutku ispada bijesa bio pijan ili ne nije utvrđeno jer je uhvaćen tek kasnije.

Slijedi mu kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije