Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGRIJEŠILI U EVIDENCIJI

Danima oplakivao suprugu koja je 'umrla od korone' pa se ona pojavila živa i zdrava

Ilustracija
ROBERT MICHAEL/DPA/PIXSELL
28.01.2021.
u 13:33

Rogelia Blanco iz Madrida bila je pozitivna na koronavirus prošloga mjeseca kada su je 29. prosinca premijestili u drugi dom kako bi primila posebnu njegu

Žena (85) koja je navodno umrla od koronavirusa iznenadila je članove svoje obitelji kada se živa i zdrava pojavila u domu za starije.

Rogelia Blanco iz Madrida bila je pozitivna na koronavirus prošloga mjeseca kada su je 29. prosinca premijestili u drugi dom kako bi primila posebnu njegu. Dva tjedna kasnije obitelji su javili da je 85-godišnjakinja umrla od koronavirusa te da će se njezin pokop održati dan kasnije, piše Unilad.  

Zbog mjera obitelj nije mogla sudjelovati na sahrani.

Devet dana kasnije, žena se vratila u svoj dom u Xoveu gdje njezin suprug Ramón Blanco također živi.

Starac je danima oplakivao svoju suprugu da bi je nakon devet dana vidio živu što ga je još više šokiralo.

Ispostavilo se kako je Rogelia dijelila sobu s jeednom ženom i ta žena je preminula od koronavirusa. Njihov identitet je zamijenjen pa su Rogeliju proglasili mrtvom.

Obitelji žene koja je uistinu preminula javili su kako se oporavila od koronavirusa te da je vraćaju u dom da bi se na kraju ispostavilo da je riječ o potpuno drugoj ženi.

Branka Aničić, prva cijepljena u Hrvatskoj, primila je drugu dozu: "Već vidim susret s obitelji"

Komentara 1

AR
Armagedon
15:29 28.01.2021.

Eh pitanje je je li se razveselio ili .......nije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije