Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI SUKOB

Banožić nije došao u Našice: Ne želim sudjelovati u Milanovićevu igrokazu. MORH: Zabranjeno mu je govoriti

Foto: Davor Javorovic/Ivica Galovic/PIXSELL
1/21
22.11.2021.
u 10:37

Pred vojarnu u Našicama jutros su došle novinarske ekipe, no dočekala ih je vojna policija i rekla da ne mogu ući

Svečani ispraćaj 36. hrvatskog kontingenta (HRVCON) u NATO operaciju KFOR na Kosovo održava se u vojarni "132. brigade Hrvatske vojske" u Našicama. U područje operacije upućuje se 130 pripadnika Hrvatske vojske među kojima se nalazi šest žena. Na svečanosti su predsjednik Zoran Milanović, ali ne i ministar obrane Mario Banožić koji je trebao nazočiti svečanosti, no otkazao je dolazak

"Zabranjeno mu je obraćanje, kao i zapovjedniku kontigenta. Ovdje su pripadnici vojne policije, a ne brigade, koji su uvijek bili na ulazu. Ovo je prvi put da novinari nisu pušteni u vojarnu", kažu u MORH-u

"Hrvatska vojska je iznad svih nas političara. Svi smo prolazni, a ona će biti tu dok je Hrvatske. Nisam otišao u našičku vojarnu "132. brigade HV" na ispraćaj 36. hrvatskog kontingenta u NATO operaciju KFOR jer ne želim sudjelovati u igrokazu gospodina koji nažalost ne razumije prve dvije rečenice iz ove objave. Pripadnicima 36. hrvatskog kontingenta želim sretan put i uspješnu misiju. Vidimo se uskoro", napisao je ministar na službenom Facebooku.

Pred vojarnu u Našicama jutros su došle novinarske ekipe, no dočekala ih je vojna policija i rekla da ne mogu ući. Predstavnici Ministarstva kao i predsjednik Milanović kasnije će dati izjavu za medije. 

Podsjetimo, u pozivu koji je uputio MORH pisalo je da predstavnici medija za praćenje svečanog ispraćaja trebaju doći u vojarnu najkasnije do 10 sati, no u pozivu iz Milanovićevog Ureda stajalo je da sudjelovanje medija na svečanom ispraćaju u vojarni nije predviđeno. 

 

Video: Najzabavnije izjave Zorana Milanovića: "Dioptrija kao Gavrilović pašteta", "Nećemo se braniti partvišima"...

Komentara 74

ZV
Zvjerko15
10:30 22.11.2021.

Uh, ovo mora da gadno boli Plenkija.

PR
pravednik2
10:49 22.11.2021.

Da nije žalosno, bilo bi smiješno.

MK
MKinkognito60
11:43 22.11.2021.

Vrhovni komandant će narediti izlazak vojeske na ulicu, ukinut će vladu i sabor, sa njima će otići stožer, sa stožerom odoše i mjere . Orfanizirat će veliki skup na kojem će se proglasiti kraljem i u kinut će ustav, možda pričeka 6.1.2022 kako bi evocirao uspomenu. Uh da nismo baš negdje u trećem svijetu ali i onaj koji je to već napravio 6.1. već je bio kralj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije