Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
generalski stol

Curica (8) ranjena iz vatrenog oružja, umrla na putu do bolnice

generalski stol (1)
Foto: Dominik Grgurić/PIXSELL
1/5
13.01.2013.
u 09:19

Policija provodi istraživanje kako bi utvrdila okolnosti ovog događaja, kažu u PU Karlovačkoj

Kod Generalskog stola u Karlovačkoj županiji u subotu je došlo do ranjavanja osmogodišnje djevojčice iz vatrenog oružja!

Dijete je preminulo na putu do bolnice. 

Kako neslužbeno doznajemo, nesretni događaj odigrao se u obiteljskoj kući, a uzrok tragediji je nehaj. 

Malena je išla u treći razred osnovne škole. 

Policija provodi istraživanje kako bi utvrdila okolnosti ovog događaja, obavještava voditeljica OKC-a PU Karlovačke Tamara Grčić. 

Komentara 12

Avatar Vrag Vražji
Vrag Vražji
09:50 13.01.2013.

Pih, prokleto oružje i glupani koji ga koriste na nesiguran način. Opet nevina djeca stradavaju zbog neodgovornosti odraslih. jadno dijete i roditelji.

OB
-obrisani-
09:50 13.01.2013.

eto vam budale oružje u kućama....što napraviste.. jadna vam majka..

IN
intellegens
11:27 13.01.2013.

Po njemackim zakonima ko ima oruzje mora biti uclanjen u drustvo za pucanje iz vatrenog oruzja. Mora imati prijavljenu dozvolu za pistolj. Medicinski psiholoski pregled. Mora placati clanarinu. I ako kod kuce drzi pistolj mora pistolj biti u jednom sefu a municija u drugom sefu. Redovito se kontrolira kako se oruzje drzi kod kuce.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije