Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVO ISTRAŽIVANJE

Crobarometar otkrio je li SDP uspio na aferi Agrokor privući birače, HDZ-u zabilježio manji pad

Davor Bernardić
Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
1/5
23.02.2018.
u 19:44

Da zemlja ide u pogrešnom smjeru smatra 64,5% građana.

Prema najnovijim rezultatima Crobarometra HDZ je i dalje prvi izbor kod birača te uživa potporu od 29,8 posto. Pad manji od jedan posto i dalje je unutar statističke pogreške, no stranci rejting drugi mjesec za redom pada.

SDP može računati na potporu od 19,8 posto, a i tu je pad unutar statističke pogreške. Jedno je sigurno: na aferi Agrokor SDP nije uspio privući birače, javlja Nova TV.

Živi zid zaustavio je rast nakon pet mjeseci i trenutačno može računati na potporu od 12,3 posto birača, dok se MOST nalazi na četvrtom mjestu s potporom od 6,6 posto.

Premijera Plenkovića uglavnom ne podržava 59% građana, a 31% građana podržava politiku Vlade dok njih 9% ne zna. U opstanak Plenkovićeve Vlade trenutačno vjeruje 77 posto, njih 18 posto misli da će se Vlada raspasti, dok 5 posto ispitanika ne zna.

Da zemlja ide u pogrešnom smjeru smatra 64,5% građana. 

Davor Bernardić
1/5

Komentara 77

RI
rimac444
20:14 23.02.2018.

Za početak bi trebalo zabraniti CROdmoskop, jer to je komunjarska radionica laži i obmana.

Avatar PrskatorVlado
PrskatorVlado
20:13 23.02.2018.

Zanima me da li je najpoznatiji konzument ukiseljena zelja i korisnik sigurnosna pojasa u Hrvata, primio propisanu dnevnu terapiju od kolopleta crvenih, zelenih i žutih tableta?

Avatar dalmos Zadar
dalmos Zadar
19:57 23.02.2018.

HDZ je na istom ili vecem postotku od 35% ove ankete su vec mnogo puta videna knjiga.Ali SDP jcima nista ne pomaze pa cak ni njihovi anketari.Na novim parlamentarnim izborima,ako dode do privremeni HDZ ce pomesti ove takozvane oporbenjake.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije