Naslovnica Vijesti Svijet

Čedomir Jovanović:Vučićeva izjava o Srebrenici je licemjerna

Prednost za Skupštinu Srbije je da Vučić više nije čak ni zastupnik i da će imati priliku da bez njegove nazočnosti i licemerja glasaju za osudu srebreničkog genocida - rekao je Jovanović.
23. siječnja 2010. u 20:16 33 komentara 3 prikaza
Čedomir Jovanocić
Foto: VL

Beograd - Reagirajući na izjavu dopredsjednika Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića da je zločin u Srebrenici stravičan, ali da to nije mogao javno reći dok je bio član Srpske radikalne stranke, Čedomir Jovanović predsjednik Liberalno-demokratske partije je tu izjavu ocjenio licemernom.

- Prednost za Skupštinu Srbije je da Vučić više nije čak ni zastupnik i da će, ukoliko u ostatku njegove stranke ima dovoljno osobnog i političkog poštenja, imati priliku da bez njegove nazočnosti i licemerja glasaju za osudu srebreničkog genocida i tako simbolično odustanu od politike koja je ubila 8 000 ljudi u Srebrenici i stotine tisuća širom bivše Jugoslavije, medju kojima je i mnogo Srba - prenosi danas beogradski dnevnik "Danas" Jovanovićevu izjavu i reagiranje na Vučićevu nedavnu izjavu kako njegova stranka osuđuje zločin i genocid u Srebrenici i da stav predsjednika Izvršnog vijeća stranke Milana Bačevića izrečen u Leskovcu kako u Srebrenici nije bilo genocida, nije službeni stav SNS.

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka
  • ana1:

    DALEKO tebe pamčenje baš ne služi! Tko je razarao Vukovar,Dubrovnik i trečinuHrvatske: Tko je ubio ili poklao mnoge civile odveo ih u logore? Sigurno su to sami sebi činili Hrvati? Dok god takvi kao ti tako misle neće biti pravoga ... prikaži još! suživota između Hrvata i Srba.

  • misko333:

    Rat u Hrvatskoj je posledica brisanja Srba iz ustava ustaške države. Prema tome, eto vam odgovora

  • -obrisani-:

    Ovaj gospodin Čedomir Jovanović meni izgleda castan i posten covjek. Srbija treba vise takvih i manje raznoraznih Dobrica Cosica, Seselja, Raznatovica, Karadjica, Milosevica, Mome Kapora, djenerala Mladica i njima slicnih patoloskih zlocinaca koji su uprljali ime Srbije za desetljeca ...