Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u noći na nedjelju

Čazma: Sletio u odvodni kanal i na mjestu poginuo

sletio u odvodni kanal
Željko Rukavina/24 sata
20.06.2010.
u 09:15

Sudeći po tragovima kočenja, nesretni je Čazmanac zbog brzine izgubio kontrolu te u lijevom zavoju ispred mosta preko odvodnog kanala zahvatio bankinu i sletio u kanal zabivši se u zemljanu obalu na suprotnoj strani.

ČAZMA - U prometnoj nesreći na mjestu je poginuo 34-godišnji vozač osobnog automobila Mario M. u Čazmi, noćas oko dva sata poslije ponoći. Sudeći po tragovima kočenja, nesretni je Čazmanac zbog brzine izgubio kontrolu nad svojim renault scenciom te u lijevom zavoju ispred mosta preko odvodnog kanala zahvatio bankinu  te sletio u kanal zabivši se u zemljanu obalu na suprotnoj strani.

Zbog jačine udarca, vozač je na mjestu ostao mrtav.

Policija je dojavu o automobilu u kanalu dobila tek u jutarnjim satima.

Očevidci kažu kako je Mario izgubio život na samo 200-injak matera udaljenosti od obiteljske kuće ženinih roditelja,k amo je vozio iz smjera Suhaje.

Susjedi kažu kako je bio djelatna vojna osoba, i dobar čovjek, uvijek spreman pomoć

Komentara 7

BL
blizanka
12:08 23.06.2010.

stvarno mi idu na živce glupani koji nemaju pojma što se dogodilo i koji nisu uopće poznavali osobu - trabunjaju bezveze......nema svjedoka i ne zna se točno što se dogodilo jer je dojava očito stigla nekoliko sati kasnije pa se onda ne može komentirati uzrok koji je nepoznat, možda mu je ususret dolazio automobil ili je čovjek zaspao ili nešto...mislim, kako osuđivati nekog i nešto na temelju polovičnih napisa da je eto prebrzo vozio...

12
123
14:38 20.06.2010.

\"Istina boli\" Jako si zanimljiv !!!

IB
istina_boli
13:56 20.06.2010.

Skupo ga kostala punica. Za nauk drugima , sta se sve moze desit kad vozite na pogresno mjesto!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije