Naslovnica Vijesti Hrvatska

Lokalizirana sva tri požara kod Šibenika

Uz snage na tlu, poslan je i  protupožarni avion Canadair CL-415 iz sastava Protupožarnih namjenski organiziranih snaga Oružanih snaga RH koji također sudjeluje u akciji gašenja tri požara u Šibensko-kninskoj županiji.
27. lipnja 2018. u 18:15 1 komentara 769 prikaza
Kanader
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Lokalizirana su tri požara koja su u srijedu između 14 i 16 sati buknula na šibenskom području, doznaje se od županijskog vatrogasnog zapovjednika Darka Dukića.

Vježba na Dunavu Vješti spasitelji ugasili požar na zapaljenom brodu

"Sva tri požara su lokalizirana, kanader se povukao u bazu oko 17 sati, a gasitelji su još na terenu i radi se na dogašavanju", rekao je Dukić.

Prvi požar buknuo je u 14 sati između Dubrave i Industrijske zone Podi, gorjelo je nisko raslinje, a gasila su ga 23 vatrogasca Javne vatrogasne potrojbe Šibenik i dobrovoljnih vatrogasnih društava iz Šibenika, Brodarice, Grebaštice i Zablaća, s 8 vozila i uz pomoć kanadera iz sastava Protupožarnih namjenski organiziranih snaga Oružanih snaga RH.

U 15,17 sati županijski centar 112 dobio je dojavu o požaru na benkovačkoj cesti prema Vodicama kod Velike Grabovice, a gasili su ga vatrogasci iz DVD-ova Vodice, Zaton i Tisno, uz pomoć kanadera, koji je zatim preusmjeren na požar u blizini Šibenskog mosta, koji je planuo oko 15,45 sati, izvijestili su iz MORH-a.

Kanader
1 / 17
Mirnim prosvjedom - Hod pod maskama građani Zagreba u nedjelju su se okupili u Španskom kako bi prosvjedovali zbog, već petog, požara u postrojenju C.I.O.S.-a.
Pozar u trgovačkom centru prepuno dima Ugašen požar u požeškom trgovačkom centru KTC-a: Nastala je velika materijalna šteta DRAMA U ŽRNOVNICI Izgorio autobus, putnici i vozač pobjegli od vatrene stihije
Financije
Ja sam PMP
Znate li što je PMP i zašto se u svijetu smatra zlatnim standardom?
  • zdepar:

    sretno šibenčani, ostvarile vam se vaše želje za dobrobit hrvatske nogometne repke!