Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Čakovec je dobio najbrži i najpovoljniji božićni poklon

Eko Taxi
Foto: Eko Taxi
1/7
18.12.2019.
u 16:26

Nova flota Eko Taxija stigla je na sjever

Hrvatsko Međimurje pravi je dragulj sa sjevera. Raskošno zelenilo, omeđeno rijekama Murom i Dravom još od doba starih Rimljana prepoznato je kao idilično mjesto za obitavanje radi čega ga krasi bogata tradicija i povijest. Zapadni dio dotiče obronke Alpa, dok su središnji i istočni dio plodna ravnica čiji centar čini pitoreskni grad Čakovec. Ovo županijsko sjedište te upravni, kulturni i gospodarski centar Međimurja radi svoje važne uloge na županijskoj mapi odavno vapi za uslugom koja će građanima maksimalno olakšati prijevoz i kretanje u gradu. Na radost svih Čakovčana i Čakovčanki za vrijeme ovih božićnih blagdana ta želja im je konačno ispunjena.

Foto: Eko taxi

Naime, jučer je najzeleniji prijevoznik u Hrvatskoj, Eko Taxi, stigao u Čakovec. Nakon što su građani Čakovca proteklih mjeseci aktivirali svoju ekološku svijest sa akcijom „Posadi i ti jedno stablo“, te zazelenili grad s preko 500 mladica drveća, stigla je nova doza aktivnog sudjelovanja u smanjenju zagađivanja okoliša, kojom uz to mogu i uštediti. Eko Taxi ostvario je odane klijente diljem Lijepe naše, i to upravo brojnim povlasticama kojima se ističe od konkurentnih prijevoznika. To uključuje pogodnosti poput najnižih cijena, ekološki pristup, sigurnu vožnju i brz prijevoz. Nova flota već je pronašla put za sjever, a taxi je moguće naručiti putem besplatne,  nove intuitivne aplikacije te putem pozivnog centra na broj 040 33 00 33.

Foto: Eko taxi

Nedavno je ažurirana i Eko taxi aplikacija, koja također nudi korisnicima razne ponude i pogodnosti te omogućava jednostavniji način naručivanja. Aplikacija je besplatna te dostupna za skidanje i na Google play-u i na Apple store-u.

Cijene su i više nego povoljne, pa tako vožnja do 3 km iznosi 15 kn, a svaki naredni kilometar još 5 kn. Također, koristeći svoju MasterCard® i Maestro® karticu možete dodatno uštedjeti. Tako je prilikom plaćanja unutar aplikacije MasterCard karticom moguće ostvariti popust u visini od čak 50 posto ponedjeljkom i utorkom i 10 posto ostalim danima, dok beskontaktno plaćanje MasterCard ili Maestro karticom u taxiju omogućava 10 posto popusta svim danima, što Eko taxi čini daleko najpovoljnijim taxi prijevoznikom u Hrvatskoj.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije