Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
planearna sjednica

Čačić za razmjenu javnih službenika

Radimir Čačić
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
26.09.2018.
u 20:21

Na Skupštini europskih regija okupilo se 150 predstavnika regija iz 15 europskih država.

Varaždinski župan Radimir Čačić vodio je plenarnu sjednicu Odbora za kulturu, obrazovanje i mlade Skupštine europskih regija u Novom Sadu, gdje je najavio nove projekte poput obrazovanja mladih za poduzetništvo, te razmjenu i edukaciju službenika u javnoj upravi.

- Svima mora biti prioritet stvaranje moderne javne uprave, jačanje administrativnih kapaciteta, ulaganje u ljudske i administrativne kapacitete, a razmjena službenika jedan je od načina kako to možemo postići. Osim što bi ovaj program pridonio jačem međuregionalnom umrežavanju, učenju jednih od drugih i stvaranju konkretnih projekata kao odgovor na zajedničke probleme u određenom području regionalne samouprave, tim programom bismo ojačali transparentnost samih regionalnih uprava jer se time šalje jasan signal o otvorenosti i samoinicijativnosti regija - rekao je Čačić.

Na Skupštini europskih regija okupilo se 150 predstavnika regija iz 15 europskih država.

Komentara 5

WW
wwwcroxx
20:28 26.09.2018.

Ubojice u zatvor, a ne u sabor!!!

WW
wwwcroxx
20:29 26.09.2018.

Ubojice u zatvor, a ne u Sabor...

Avatar Največi hrvat u istoriji
Največi hrvat u istoriji
21:28 26.09.2018.

Čačić za razmjenu javnih službeni ka i razmjenu informacija o mogucnosti uzimanja mita, krađe preostale društvene prijatelja i poznanika koji plate za uslugu. imovine i uhlebljivanja familije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije