Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Noć vještica

Bundeve na Noć vještica osvojile Zagreb

bundeva (1)
Foto: Antonio Bronić/PIXSELL
1/10
01.11.2011.
u 09:32

Na trgu Bana Jelačića mladež HNS-a je ukrašavala bundeve s građanima, dok je na Maksimirskom jezeru održana promenada bundeva uoči blagdana Svih Svetih.

Ključne riječi

Komentara 18

PA
padobranacn
11:14 01.11.2011.

Eto i govno uvezeno iz vana je slatko, zar mi nemamo svojih obicaja ja bundeve koristim za svinje i sad se oni dive bundevama. Da amerikanci jedu govna mi bi usvojili obicaje pa bi i mi jeli..

LU
Lujo123
11:54 01.11.2011.

Padobranach - upravo hdjedoh napisati baš to kaj si i Ti napisal. Potpisujem i divim se ovim idiotima bez pameti i kulture. Pored tolikih naših narodnih običaja koji datiraju iz vremena kad se za tu fašizoidnu ameriku nije ni znalo sad ovi idioti svršavaju na e budalaste \"običaje\" i to prigodom svetog blagdana Svih Svetih!

AR
arjavas
09:41 02.11.2011.

PADOBRAN ja buće , tikve , bundeve jedm i mislim da su vrlo zdrave i ukusne, Ova usporedba sa jedenjem govna ja za svaku pohvalu , i govori o zvojoj kulturi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije