Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gledatelji biraju

Bulajićeva Neretva gledanija od Ivice Kostelića na Sljemenu

'neretva3_nnn_kul_070111'
Foto: ''
1/3
10.01.2011.
u 22:01

Dnevnik Nove TV najgledanija je informativna emisija u Hrvatskoj. Novi programi Doma TV i RTL 2 pobuđuju slab interes

Ratni spektakl Veljka Bulajića "Bitka na Neretvi" (proglašen jednim od 10 najznačajnijih svjetskih ratnih filmova) u subotu je uz ekran HTV-a privukao čak 18,7 posto gledatelja. Zanimljivo, ratni film snimljen prije 43 godine zainteresirao je više TV gledatelja nego prijenosi utrka Snježne kraljice.

Jer drugu vožnju skijaša i našeg Ivice Kostelića u četvrtak je pratilo 18,3, dok je u utorak za utrke skijašica bilo zainteresirano 13,3 posto TV publike. Ukupno, Snježnu kraljicu na malom je ekranu u Hrvatskoj gledalo više od 1,4 milijuna ljudi. No, kako je sportska događanja sa Sljemena izravno prenosilo 16 svjetskih televizija, a još ih je 25 naknadno prikazalo snimku, u dva dana čak je 300 milijuna ljudi diljem svijeta gledalo Snježnu kraljicu.

A rezultati gledanosti za prošli tjedan pokazuju i to da je Dnevnik Nove TV definitivno najgledanija domaća informativna emisija (od 20,7 do 24,3 posto). I RTL Danas (čija je gledanost dosezala 16,8 posto) često pretječe Dnevnik HTV-a, koji je privlačio od 12,4 do najviše 15,4 posto gledatelja. Ipak, obraz Informativnog programa HTV-a spašavaju Plodovi zemlje (16,7 posto), Nedjeljom u 2 (14,7 posto) i Latinica (12,4 posto).

Sadržaji dvaju novopokrenutih specijaliziranih kanala (Doma TV i RTL 2) zasad pobuđuju vrlo slab interes (2,8 posto i manje). I unatoč tako malim postocima, gledatelji su skloniji pogledati ponudu RTL 2 nego onu Dome TV, čiji se program od prekjučer nalazi i u paketu MaxTV-a.

Komentara 396

OB
-obrisani-
22:41 10.01.2011.

@10.01.2011. u 22:32h porezni.obveznik je napisao/la: 1706, 18.7% je valjda postotak onih koji cijene to sto Dalmacija i Istra nisu u Italiji, a Baranja u Madjarskoj... ******************************************************************************************* ...i što Pavelić nije napravio Veliku Bosnu pod nazivom NDH s prijestolnicom u Banja Luci i italijanskim kraljem Savojom kao hrvatskim kraljem također. Uopće mi nije jasno da ove desne budale nikako već 60 godina ne mogu shvatiti da je crvena krpa za bika smiirujuće sredstvo u usporedbi s talijanskim vojnicima na tlu Istre i Dalmacije. Split bio Italija a Brač Hrvatska? To je ta njihova NDH? Pih! O progonu Srba, židova te Hrvata-rodoljuba ne treba ni trošiti riječi. Pa se čovjek upita kolika bi morao biti budala da bi slijedio te ustaške budaletine i dan danas.....

IB
ima boga
22:55 10.01.2011.

Crkva se više poštivala za doba Jugoslavije jer se nije miješala u politiku,a sada vrh Katoličke crkve u Hrvatskoj vidi da je bio u velikoj zabludi kada je puni 2o godina veličao bandu lopovsku,hvala Bogu da ih je Duh sveti prosvijetlio prije nego bude kasno.

Avatar jovanhovan
jovanhovan
22:59 10.01.2011.

Jak vam film! PLJUC.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije