Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hsls

Budiša: HDZ vodi državu za osobnu korist, u SDP-u demagozi

budiša, kosor (1)
Foto: Željko Mršić/Pixsell
1/3
18.09.2011.
u 19:10

Predsjednik HSLS-a Darinko Kosor hadezeovcima je, osvrnuvši se na njihov sabor, poručio da im prvi potez u čuvanju treba biti da ne prodaju Janaf i Croatia osiguranje.

Hrvatskoj trebaju planovi za izvlačenje iz krize, a ne planovi za dobivanje glasova. HSLS je spreman za politiku pravih i nepopularnih poteza. Kazao je to u Zadru Dražen Budiša, nositelj HSLS-ove liste u 9. izbornoj jedinici.

Budiša je kritizirao SDP zbog lažne demagogije, a HDZ zbog vođenja države, koje ocjenjuje kao borbu za osobnu korist, kako je kazao, svim nelegalnim sredstvima.

Predsjednik HSLS-a Darinko Kosor hadezeovcima je, osvrnuvši se na njihov sabor, poručio da im prvi potez u čuvanju treba biti da ne prodaju Janaf i Croatia osiguranje.

Komentara 27

OB
-obrisani-
19:32 18.09.2011.

u zadnjih 20 godina uvik kad vidim ovog tipa u medijima mi je lose. uvik sidi i filozofira, nema nikakav tim ljudi oko njega, nastupa apsolutisticki, kritizira sve oko sebe... nikad ga nisam vidija da ista radi, ponasa se don quijote koji ratuje sa vjetrenjacama...))) uvik on zna bolje ali to se nikad ne realizira...))

UK
Ugo Kajvez
20:31 18.09.2011.

A uspavani medo, koji se tu i tamo probudi iz zimskog sna radi za strane interese .......

GK
gkravar2
19:23 18.09.2011.

Desnica se već okoristila, ljevica tek hoće? Nositelj liste Hrvatske socijalno-liberalne stranke (HSLS) u 9. izbornoj jedinici Dražen Budiša, koji je svojevremeno izgubio utrku za predsjednika Republike od Stipe Mesića, vraća se na mala vrata u politiku, kao jedan od predvoditelja tzv. Trećeg puta. U potpunosti u skladu s tom političkom filozofijom, Budiša je izjavio \"HDZ vodi državu za osobnu korist, u SDP-u demagozi\". Lider Hrvatskog proljeća i politički uznik, kojemu je na montiranom političkom procesu 1972. godine kao svjedok optužbe bio \"šezdesetosmaš\", danas prof. dr. Žarko Puhovski, je, na žalost, u pravu! S tom razlikom, što se desnica već okoristila privilegijama i novcem, pa je umjesno postaviti pitanje, hoće li to učiniti i ljevica? Giancarlo Kravar

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije