Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bombaš

Brozović: Ako me osude, "riješit" ću nekoga pa onda robijati

brozovic
kristina štedul fabac/pixsell
16.09.2010.
u 16:01

Sud je Marijana Brozovića proglasio krivim jer je na Sanelu bacio ručnu bombu i protuzakonito posjedovao oružje i eksploziv.

Nepravomoćnom presudom Županijskog suda u Karlovcu Marijan Brozović proglašen je krivim za držanje oružja i eksploziva te pokušaj ubojstva Sanele Bajrami. Osuđen je na zatvorsku kaznu od tri godine. On je 4. srpnja prošle godine u šumi kraj Ogulinskog Hreljina bacio bombu M75 prema Saneli Bajrami. Nije ozlijeđena samo zahvaljujući sretnom spletu okolnosti, stoji u presudi.

Prema obrazloženju suca Ante Ujevića, S. Bajrami je u svjedočenju iscrpno opisala događaje u šumi, što se u cijelosti uklapa u detalje iz očevida i rekonstrukcije, pa joj je sud "pokolnio vjeru".

Protivno njezinom iskazu, Brozović je za postupka uporno govorio da mu je sve namješteno, optužujući Sanelu, njenog brata i Rome s kojima se družila i zabavljala.

- Dizao sam kredite i kupovao joj stvari. Kupio sam joj i skuter. Ipak, i dva mjeseca prije tog događaja prijetila mi je nožem i pištoljem. To su i drugi činili. Rekli su da ništa ne smijem reći policiji i sudu jer će mi ubiti najmilije. Dosta mi je svega. Ne želim robijati zbog njihovih gluposti. Ako me osude, "riješit" ću nekoga. Tad ću znati zašto robijam - rekao je u završnoj riječi Brozović.

Na čitanju presude nije se pojavio.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije