Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bravo, seka

Brate, ne brini se, tvoj sam auto našla u Osijeku i prijavila lopova

\'140111- slatina   - od drazena suska iz slatine kristijan B. (19) iz Camagajevaca \'posudio\' je osobni automobil s kljucevima 10. sijecnja oko 9 sati, a automobil je u osijek pronadjen oko 13,30 sa
Maja Šantoši/PIXSELL
16.01.2011.
u 12:00

Vozilo ukradeno u Slatini je nakon nekoliko sati uočila sestra vlasnika, uzela ključeve i nazvala policiju

Samo u prvih deset dana ove godine bez svojih limenih ljubimaca ostali su vlasnici automobila u Suhopolju i Slatini. Razlog banalan: u svojim su osobnim automobilima ostavili ključeve, prava pozivnica lopovima!

Skočile na kradljivca

Stjecajem slučajnih okolnosti postali su žrtve devetnaestogodišnjeg Kristijana B. s područja Donjeg Miholjca, kojega je policija ubrzo pronašla i vlasnicima vratila posuđena – ukradena vozila.  Posljednji slučaj dogodio se 10. siječnja na parkiralištu ispred tvrtke "Čazmatrans" u Slatini.  

– U 8.45 sati nehotice sam u svome Peugotu ostavio ključeve, a kada sam oko 10.15 izišao na ulicu, mog automobila već nije bilo. S kolegom sam potražio automobil u gradu, a kako ga nisam našao – shvatio sam da je ukraden pa sam krađu prijavio policiji – kaže Dražen Šušak, koji je o nesretnom slučaju obavijestio i svoju obitelj.

Policija je krenula u potragu za drskim kradljivcem i do 13.30 sati nije se znalo gdje je vozilo. Sve do nenadanog poziva.

"Dražene, je li registracija PS 123 L broj tvoga automobila? Javi odmah policiji,  tvoj automobil je ovdje u Osijeku pokraj mene", poručila mi je mobitelom starija sestra koja živi i radi u Osijeku. Dok sam ja obavijestio policiju, mobitel je ponovo zazvonio.

"Brate, ne brini se. Ključevi od automobila su kod mene", poručila mi je sestra. – Poslije sam doznao da je kradljivac došao do automobila i pokušao ga otključati, a onda su sestra i njena kolegica skočile na kradljivca i otele mu ključeve – kaže Dražen. Kristijan B. dao se u bijeg, ali se potom ponovno vratio jer je u automobilu ostavio osobne dokumente.

"Karijera" lopova od 11. godine

Osječka policija ga je uhitila, a auto je drugi dan vraćen vlasniku. Kristijan B. prvu je krađu, prema evidenciji policije, počinio s 11 godina starosti ukravši novčanik sa 200 kuna u svojoj školi.

A onda mu je krenula "karijera". U osam godina policija ga je, što prekršajno, što kazneno, evidentirala čak 165 puta.  Kristijan je u posljednjih godinu dana počinio 20 kaznenih djela od kojih 10 teških krađa provaljivanjem, četiri krađe osobnih automobila, 2 teške krađe, 3 obične i jednu drsku krađu.

Komentara 24

TE
tean
21:28 20.01.2011.

@ Mr_No Kad već pišeš o pismenosti drugih, pripazi malo na svoje pisanje: \"Novinari kao trebali biti pismeni,...\" Ne čini ti se, da tu nešto fali? Glavno da poznaš nominativ, genitiv, dativ, etc.

Avatar _Hedon_
_Hedon_
23:14 16.01.2011.

Točno tako, policija(MUP) ga je otkrila i odvela pred suca (Min.pravosuđa) i tako 20-tak puta, a isto tako ga je sudac pustio otpriliketoliko puta da i dalje krade i haraći...jel treba puno da se zakljući tko je tu lud?

NJ
Njamanjam
13:52 16.01.2011.

hr76, bolje pitanje je \"halo sudstvo?!\"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije