Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kuala Lumpur

Otkriven misterij 3 Boeinga bez vlasnika u Maleziji

zrakoplovi
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
11.12.2015.
u 09:54

Blue Peterson: Probudio sam se 7. prosinca i bio sam zapanjen kad sam vidio da traže vlasnika

Otkriveno je tko je vlasnik tri zrakoplova navodno napuštenih u zračnoj luci u Kuala Lumpuru, zbog kojih je bio objavljen oglas u kojemu se poziva vlasnik da se javi ili će zrakoplovi biti prodani.

Kako prenosi AFP, kao vlasnik se javio Blue Peterson, direktor malezijske tvrtke Swift Air Cargo, koji tvrdi da je zapanjen tvrdnjom zračne luke da ne mogu naći vlasnika tri Boeinga 747-200F. Rekao je da je zrakoplove kupio od prijašnjih vlasnika u lipnju te da je oko njih mjesecima bio u kontaktu s menadžmentom luke.

- Probudio sam se 7. prosinca i bio sam zapanjen kad sam vidio da traže vlasnika - rekao je 55-godišnji Amerikanac, bivši pilot Malaysia Airlinesa. Tvrdi da je uprava luke odbila priznati vlasništvo njegove tvrtke nad avionima, iako im je predočio dokumente.

Peterson je rekao da zračna luka vjerojatno odugovlači kako bi nakon isteka roka prodali zrakoplove i tako nadoknadili troškove parkiranja koje je nabio prethodni vlasnik.

- Pa, ovo je Malezija. Iskazao sam im puno poštovanja, ali ne znam što da radim. Sad ću prepustiti stvar svojim odvjetnicima - zaključio je Peterson.

>> Zrakoplov skrenuo s piste zbog krda veprova

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije