Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEUGODNO IZNENAĐENA

Blogerica koja uči Pernara jedrenju: 'Mislila sam da je samo neki tip. A on je hrvatski Trump!'

pernar
Foto: YouTube Screenshot
1/2
24.01.2022.
u 21:41

Bila sam posve šokirana. Odjednom su me počeli kontaktirati i dalje me kontaktiraju hrvatski novinari. Kompanije žele da sponzoriram njihove proizvode. Ovo je ludo - navodi skiperica.

Ivan Pernar se nedavno pohvalio na društvenim mrežama da je otišao na Karibe naučiti jedrenju, a njega je na brod primila jedriličarka i blogerica Lexi. Pustolovina bivšeg saborskog zastupnika zainteresirala je javnost, međutim to Lexi i nije baš oduševilo kao što se vidi na jednom od njezinih posljednjih postova.

U postu naslovljenom 'Slon u protoriji' objavljenom na njezinom blogu piše kako nije imala pojma kako prima na brodu 'hrvatsku verziju Trumpa'

– Nisam imala pojma, mislila sam da je samo neki tip. On je očito davno bio političar u Hrvatskoj i možda se čak i kandidirao za predsjednika…? Čini se da ga hrvatski tabloidi prate gdje god stignu, super je poznat u svojoj zemlji. Prije nekoliko dana obitelji u Hrvatskoj su sjele na večeru i nacionalne televizije objavile su prilog u kojem sam na donjem rublju na jedrilici WildChild i podučavam svoju notornu osobu. Iznenada sam bombardirana neželjenom pažnjom dok je 75 000 Hrvata preplavilo moju internetsku stranicu i YouTube kanal. Bila sam posve šokirana. Odjednom su me počeli kontaktirati i dalje me kontaktiraju hrvatski novinari. Kompanije žele da sponzoriram njihove proizvode. Ovo je ludo - navodi skiperica.

 

Poručila je kako će svatko tko je kontaktira da pita o njezinom posadi biti blokiran, a poručila je svima "ako imate pitanja o Ivanu, pitajte Ivana". 

- Ovo će možda biti šokantno svim Hrvatima opsjednutima s mojom posadom, ali moja stranica, blog i YouTube kanal su ustvari o meni i mom životu, a moja posada je samo kratkoročno usputno sjecište u mom svijetu. Nisam imala pojma da će moj posljednji blog postati međunarodna vijest, a ovo mi predstavlja veliki problem – požali se Lexi i ustvrdila kako će se od sad morati cenzurirati u budućim blogovima kako bi zaštitila svoju posadu.


 

Komentara 8

Avatar kenshi
kenshi
17:05 25.01.2022.

Ma nije on Hrvatski Trump. On je samo neki Tip.

EB
EBERT
08:32 25.01.2022.

On je Hrvatski Psiho.

Avatar drug Joža
drug Joža
21:58 24.01.2022.

Ha, ha ...žena skužila da je nebitna u odnosu na Pernara...ono...dosta o meni ajmo malo o mojoj jedrilici

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije