Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Odvest ću te na vjenčanje....'

Bizarni zadatak za mladoženju postao hit: 'U sedam godina fotografiranja, nisam ovo doživjela'

Ilustracija
Pixabay
24.07.2022.
u 10:46

Kada mladoženja dolazi po mladu, postoji i jedan običaj da mladoženja mora dobro odraditi zadatak kako bi mogao isprositi mladu. No, danas, čini se zadaci postaju sve bizarniji

Razni su običaji na svadbama u Hrvatskoj i u svijetu. Svako mjesto ima neke svoje običaje koji se na vjenčanjima koriste godinama. Kada mladoženja dolazi po mladu, postoji i jedan običaj da mladoženja mora dobro odraditi zadatak kako bi mogao isprositi mladu. No, danas, čini se zadaci postaju sve bizarniji.

Jedan takav primjer objavljen je na Tik Toku Marisha studio. Mladoženja je naime morao zašiti ranu, na, koliko se čini na snimci, svinjskoj nožici. 

Uz snimku sa svadbe stoji i tekst: "U 7 godina fotografiranja vjenčanja, nisam doživjela ovakav zadatak za mladenca".

@marishastudio U 7 godina fotografiranja vjenčanja, nisam doživjela ovakav zadatak za mladenca 😅📸 #fypcroatia #wedding #vjenčanje #zadatak #weddingcroatia #photography #koprivnica ♬ Funny Song - Cavendish Music

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
10:00 25.07.2022.

Specijalizanti vježbju šivanje na svinjski nogicama. Bitno je napraviti članak ni iz čega.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije