Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pijana ruskinja

Bez suosjećanja nakon nesreće: Plesala pored mrtvih tijela

Jonas Kazlauskas
Foto: Agencije
1/2
29.08.2012.
u 09:30

Nakon što su policija i liječnici mrtva tijela izvukli iz jeepa, četvorka iz Subarua nije pokazivala suosjećanje nego je nastavila piti pivo i "glumatati" pred kamerama

Snimka žene koja se smije i pleše pored mrtvih tijela nakon teškog sudara prikazana na ruskoj televiziji zgrozila je tamošnju javnost.

Ona je bila suputnica u Subaruu koji je prouzročio sudar zbog prebrze vožnje u alkoholiziranom stanju na autocesti u Nižnjem Novgorodu. Prema izvještaju policije, sudario se s parkiranim jeepom koji se nakon toga prevrnuo, a poginuli su vozač i njegova supruga.

Vozač Subarua i troje suputnika nisu ozlijeđeni.

Nakon što su policija i liječnici mrtva tijela izvukli iz jeepa, četvorka iz Subarua nije pokazivala suosjećanje, nego je nastavila piti pivo te "glumatati" pred kamerama. Jedna od njih odlučila je čak i zaplesati te je govorila snimatelju: "Kako da poziram? Da stanem ovako? Ili možda ovako?".

Policija je privela pijanog vozača koji je za nesreću okrivio poginule iz jeepa. Nalazi se u pritvoru gdje čeka odluku suda. 

Ključne riječi

Komentara 5

IP
info_punkt
10:07 29.08.2012.

mislim da se tu ne radi o Jeepu, nego o Ladi Nivi (što je u stvari slično, samo je drugi brand)...

PP
Peter Petrovic
12:09 29.08.2012.

nije vazno dali je dzip ili nesto drugo.vazno je kako jedno ljudsko bice moze se ponesati ovako u takvim situacjama,to je moderna putinova rusija. tito jednom je reka ne!stalinu ali ovi danas njima je vazno da im donesu svoje pokradenene novce i da povecaju svoju hrpu pokradenih novaca.

DU
Deleted user
12:33 29.08.2012.

Šteta što ti nije napravio u Americi, imao bi slijedećih 20 godina za trežnjenje... A ti Petroviću ne trabunjaj, što je prvo napravio Horvantinčić nakon što je pokosio Talijane?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije