Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uhvaćen

Beograd: Na kolodvoru uhitili Karlovčanina s pola kg heroina

droga heroin (1)
Ilustracija
01.06.2010.
u 15:38

Viši sud u Beogradu hrvatskom je državljaninu odredio jednomjesečni pritvor.

BEOGRAD - Beogradski su mediji objavili da je na beogradskom autobusnom kolodvoru uhićen hrvatski državljanin Bratislav D. (56) iz Karlovca kod kojega je pronađeno pola kilograma heroina.

Njega su uhitili policajci iz Niša na izlasku iz autobusa kojim se Bratislav D. dovezao iz Niša, a niška policija objasnila je da su pratili osumnjičenog i uhitili ga "na mjestu gdje je to bilo najjednostavnije". Viši sud u Beogradu hrvatskom je državljaninu odredio jednomjesečni pritvor.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
18:09 02.06.2010.

Podmetnuli nevinom covjeku!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije