Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O mogućem osnivanju nove stranke

Bandić: Nek' se slegne magla, a fanfare stišaju

Bandić otvara vrtić
Petar Glebov/PIXSELL
18.01.2010.
u 13:06

Otvarajući dugoočekivani dječji vrtić u naselju Sopnica-Jelkovec Bandić je kazao da će sve komentare o Ivi Josipoviću iznijeti onda kada on počne vući svoje prve poteze, a ne već danas.

I dok je subotnje izbacivanje 14 esdepeovaca iz članstva najveće oporbene stranke Slavko Kojić, pročelnik za financije Zagreba, oslikao u pošalici: "Izbaciše me iz Partije", aktualni zagrebački gradonačelnik Milan Bandić iznio vrlo slikovit komentar.

- Nek' se slegne magla, a fanfare stišaju, bit će bolje. Svatko ima pravo odabrati svoj životni, ali i politički put i u tome treba biti dostojanstven. Sve što sam imao reći, rekao sam na Sljemenu - naglasio je Bandić dodajući da će, bude li imao što još reći o akutalnostima vezanim uz odnose sa svojom bivšom strankom, učiniti to u Skupštini grada.

Također, naznačio je da će sve komentare o Ivi Josipoviću iznijeti onda kada on počne vući svoje prve poteze, a ne već danas.

Sva propitivanja o tome toga hoće li nazočiti njegovoj inauguraciji nazvao je smiješnima i nepotrebnima.

Inače, u pratnji svojih suradnika zagrebački je gradonačelnik danas otvorio dugo čekani dječji vrtić u naselju Sopnica-Jelkovec vrijedan  gotovo 17,5 milijuna kuna. Taj će vrtić moći primiti 180 djece.

Komentara 95

JA
jaruzelskia
20:02 18.01.2010.

Bandić=Jadnik. Nikako da podnese poraz...Seronja.

AN
andrijacatch
18:49 18.01.2010.

Hej konj! Magla se diže, a sliježe se prašina. I ne sviraju fanfare nego klavir.

OB
-obrisani-
16:13 18.01.2010.

Ovaj Bandić je politički mrtav ali još to ne shvaća. Tipični primjer političkog zombija. I izraz lica mu doprinosi tom dojmu......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije