Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
11 ozlijeđenih

Autobus istarskog prijevoznika u lančanom sudaru u Italiji

Italija policija
Foto: DPA/PIXSELL
13.03.2015.
u 18:22

Djelatnica iz poduzeća Fils je Glasu Istre kazala da su vozač i putnici iz autobusa dobro i nisu ozlijeđeni.

U lančanom sudaru tri vozila na tršćanskoj obilaznici prije tunela Servola sudjelovao je i autobus hrvatske prijevozničke tvrtke Fils iz Banjola.

Nesreća u kojoj je ozlijeđeno 11 osoba dogodila se jučer oko 7,30 sati.

Vozač i putnici su dobro i nisu ozlijeđeni

Uz autobus s hrvatskim registarskim oznakama u sudaru su sudjelovali Opelov kombi i kamion koji je prevozio industrijske strojeve. U nesreći nije bilo poginulih, piše portal TriestePrima.

Djelatnica iz poduzeća Fils je Glasu Istre kazala da su vozač i putnici iz autobusa dobro i nisu ozlijeđeni. Nekoliko putnika drugim prijevoznim sredstvima nastavilo je put prema Veneciji, a neki su se vratili u Pulu.

Prema fotografijama objavljenim na talijanskom portalu može se vidjeti da se kombi zaletio u kamion, a potom autobus u kombi. Dvije osobe su u nesreći teže ozlijeđene.

>>Hladnjača se mimoilazila s policijom, 'zakačila' stablo i završila na boku

>>Tražio da se provoza pa izgorio u jaguaru

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije