Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident u centru grada

Auto koji je probio ogradu u Petrinji vozio je gradonačelnik Dumbović?

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/2
07.01.2021.
u 12:00

Možda sam napravio prekršaje, ali nisu tako strašni. Spreman sam platiti kaznu, to je ionako najmanje što mi se dogodilo u zadnjih tjedan dana, kaže

U Petrinji na raskrižju Trga dr. Franje Tuđmana i Ulice Ljudevita Gaja muška osoba oglušila se na upozorenja policijskih službenika te se vozilom nastavila kretati u smjeru centra grada, izvijestila je policija o incidentu koji se dogodio sinoć. 

Kako javlja Dnevnik.hr, riječ je o gradonačelniku Petrinje Darinku Dumboviću. Nakon pitanja je li točno da je to bio on, gradonačelnik je rekao: ''Pa gledajte.. Ne znam otkud vam ta informacija.'.

Video: Dumbović za ulazak u svoj stan morao čekati vatrogasce, policija ga nije pustila

Nastavio je da on živi u centru Petrinje. ''Da, ja se vozim po gradu, u strogom centru imam kuću i preuzeo sam odgovornost da dođem do kuće u kojoj je moja žena bila sama. Ona je teško preživjela potres'', rekao je. ''Idem u centar grada, ali sigurniji sam kad idem autom. U brzini se svašta može dogoditi'', kazao je.''Možda sam napravio prekršaje, ali nisu tako strašni. Spreman sam platiti kaznu, to je ionako najmanje što mi se dogodilo u zadnjih tjedan dana'', kaže. Objašnjava da je, kada ide pješice gradom, više izložen jer mu cigla može pasti na glavu, a dok se vozi može se oštetiti samo vozilo.

Podsjetimo, Dumbović je jučer pješice htio doći do supruge u centru Petrinje te je morao pričekati vatrogasce jer ga policija nije željela pustiti.

 

Komentara 26

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
12:04 07.01.2021.

Gradonačelnik Petrinje - vrlo mutan tip.

ZA
zagi101
12:20 07.01.2021.

čini mi se da se gradonačelnik malo pogubio spucao ga je stres. daje nekakve nesuvisle izjave i umjesto da smiruje ljude on govori o nekakvom preseljenju cijelog grada

ST
stefj
12:25 07.01.2021.

Samo dokazuje da nije dorastao poziciji na kojoj se nalazi. Od početka je to bilo vidljivo, svakim daljnjim potezom to samo dokazuje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije