Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrhunski piloti

Atraktivan video: pogledajte kako su Krila Oluje pozdravila vatrene nad Zadrom

Pozdravni prelet Krila Oluje u Zadru
Foto: Krila Oluje
1/2
18.07.2018.
u 12:55

Vatreni su diljem Hrvatske spektakularno dočekani nakon osvajanja srebra na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, gdje su u finalu izgubili od Francuske 4:2

Piloti Akrobatske grupa Krila Oluje jučer su, kao i brojni Zadrani, pozdravili reprezentativce Luku Modrića, Danijela Subašića, Šimu Vrsaljka i Dominika Livakovića.

Grupa je objavila i atraktivan video snimljen iz kokpita koji prikazuje Zadar iz jedinstvene zračne perspektive, a koji možete pogledati ovdje:

Vatreni su diljem Hrvatske spektakularno dočekani nakon osvajanja srebra na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, gdje su u finalu izgubili od Francuske 4:2, a u dočeku su sudjelovali i piloti Krila Oluje.

Akro grupa Hrvatskog ratnog zrakoplovstva "Krila Oluje" službeno je osnovana i javno predstavljena povodom proslave desete obljetnice vojno-redarstvene Operacije Oluja, 5. kolovoza 2005. u Kninu, po kojoj je i dobila ime. Od kraja 2005. godine grupa leti u sastavu od pet zrakoplova, a prvi let u današnjem sastavu od 6 zrakoplova grupa je izvela 25. ožujka 2009.

Pozdravni prelet Krila Oluje u Zadru
1/74
Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
22:06 18.07.2018.

Krila oluje su najbolji na svijetu pa ne čudi da su komplet prvu postavu kupili Arapi a imaju novaca i mogli su kupit što god požele no Hrvate su uzeli ne bez razloga !

AS
ante_slavonac
18:08 18.07.2018.

dobrodošli u HRVATSKI ZRAČNI PROSTOR,potekla je i suza,vrijeme ponosa i slave

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije