Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZLAZAK IZ PARKINGA

Ante Novak: Nikoga ja nisam zakačio. Ajde, moja mala, bog!

ante novak
Tomislav Miletić/Pixsell
24.05.2010.
u 10:19

Makarski dogradonačelnik udario je parkirani peugeot ispred restorana. Navodno se pokušao nagoditi s vozačem, a tvrdi da se nesreća nije ni dogodila.

Kako neslužbeno doznajemo, Ante Novak (79), zamjenik gradonačelnika Makarske i otac Hloverke Novak Srzić, jučer poslijepodne, dok je izlazio iz parkinga restorana Opačak u Tučepima, zakačio je parkirani peugeot ispred restorana. Navodno se s vozačem pokušao nagoditi, međutim oštećeni nije pristao te je zahtijevao dolazak policije.

Kad su došli policajci iz PP Makarska, utvrdili su da Novak vozi audi A4 koji godinu i pol dana nije registriran. Utvrđeno je i da nije bio pod utjecajem alkohola i da je bio vezan sigurnosnim pojasom.

Slijedi mu prekršajna prijava, plaćanje osiguranja za audi, a morat će izdvojiti i dvije tisuće kuna za istek prometne dozvole.

-  Nikakvu prometnu nezgodu nisam ja imao ni izazvao. Dok sam ručao u Tučepima, na parkiralištu je neki kazao da sam zakačio njegovo vozilo. Tko zna tko ga je zakačio? Moj aut bio je parkiran, nisam se nigdje micao - kazao nam je u telefonskom razgovoru Ante Novak.

Upitan o kojem je vozilu riječ, Novak nam je odgovorio da ne zna. Čuo je, kaže, da je došla policija, ali nikoga nije vidio.

-  Je li vaš audi A4 registriran? Je li točna informacija da već godinu i pol vozite neregistrirano vozilo, pitali smo nadalje pokušavajući dobiti konkretan odgovor.

 - Ajde mala moja, bog, uzvratio je Ante Novak i spustio slušalicu.

Komentara 9

Avatar Glina74
Glina74
11:10 24.05.2010.

nije bio pod utjecajem alkohola ide iz restorana bio vezan sigurnosnim pojasem to je jedan PERFEKTAN građanin Hrvatske i može biti nama svima kao PRINIJER samo je problem što je otac od Hloverke jer i kčer mu je PERFEKTNA iERFEKTNA i ne pravi greške jedna PERFEKTNA familija .

OB
-obrisani-
11:11 24.05.2010.

ako je istekla registracija onda je vjerovatno i osiguranje i kako će se sad naplatit šteta na peugeotu!klošar nije imao za registraciju!sad neka ga drapnu sa 20000kn za vožnju neregistriranog vozila plus procjenjena šteta drugog auta pa će znat za drugi put!

KO
komentatorv2
15:24 24.05.2010.

pa nek plati kaznu i mirna bosna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije