Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAŠNA NESREĆA

Albanka (29) koja je skrivila prometnu nesreću u kojoj su poginuli brat i sestra jurila je 170 km/h?

Foto: Instagram
1/7
16.04.2024.
u 09:59

Albanka je brzo puštena iz bolnice i potom uhićena zbog kaznenog djela izazivanja nesreće sa smrtnom posljedicom, a u međuvremenu je bila pod policijskim nadzorom. Općina Gradac proglasila je trodnevnu žalost

Klevisa Ymeri (29), albanska državljanka koja je prošlog tjedna na Jadranskoj magistrali kod Dubrovnika skrivila prometnu nesreću u kojoj su poginuli brat i sestra, prema neslužbenim informacijama koje su doznali u 24sata, u svom BMW terencu jurila je više od 170 kilometara na sat. Nesreća se dogodila jer je nepropisno pretjecala vozilo ispred sebe i frontalno se sudarila s automobilom u kojemu su bili brat i sestra, Stjepan i Katarina Đerek. "Uslijed sudara na mjestu događaja smrtno je nastradao 21-godišnji vozač i putnica iz njegova vozila, 19-godišnja hrvatska državljanka, dok je vozačica koja je izazvala prometnu nesreću, 29-godišnja državljanka Albanije, zadobila lakše tjelesne ozljede, priopćila je tada PU Dubrovačko-neretvanska.

Albanka je brzo puštena iz bolnice i potom uhićena zbog kaznenog djela izazivanja nesreće sa smrtnom posljedicom, a u međuvremenu je bila pod policijskim nadzorom. Općina Gradac proglasila je trodnevnu žalost nakon tragične prometne nesreće u kojoj su život izgubili brat i sestra. "Dva mlada života u ovako malom mjestu, ne mogu ni opisati kakva je to tuga, strašna tuga. Cijela obitelj je divna, svi su jako vrijedni", ispričali su mještani Gradca. "Katarina, u vjeri da nas čuješ, želimo ti reći kako ćeš zauvijek živjeti u našim srcima, pamtit ćemo naše snove i s vremenom će suze prerasti u osmijeh na spomen tvojeg imena…", napisali su na društvenim mrežama iz Medicinske škole u Dubrovniku koju je je Katarina pohađala. Njen brat Stjepan radio je u HAK-u u Pločama. 

VEZANI ČLANCI:

Protiv državljanke Albanije određen je istražni zatvor u trajanju od mjesec dana zbog osnovane sumnje u počinjenje kaznenog djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu u kojoj su poginule dvije mlade osobe, rekao je za Dubrovački dnevnik sudac istrage i glasnogovornik Županijskog suda u Dubrovniku Pero Miloglav. Dodao je kako nije prihvaćen prijedlog obrane da se istražni zatvor zamijeni jamstvom ili mjerom opreza.

Ymeri je  prije nesreće bila vrlo aktivna na društvenim mrežama, a trenutačno su joj svi profili ugašeni. Kako pišu 24sata, na Instagramu je imala 13.800 pratitelja, na Tik Toku 33.000. Na Instagramu voli isticati luksuzan život, fotografije s turističkih destinacija koje je posjetila, markiranu odjeću i torbe, a omiljeni automobili su joj terenci s kojima često pozira.

VIDEO Prije 5 godina pretrpjela je razorni požar:  Pogledajte napredak radova na Notre-Dame katedrali

 

Komentara 12

Avatar SAS
SAS
10:50 16.04.2024.

170 na onoj cesti??? 20 god ćuze....

CR
crocro
11:29 16.04.2024.

Vrsta vozila nema veze s ubijanjem. Može kamion koji vozi 60 km/h, početi pretjecanje drugoga kamiona koji vozi 50 km/h, ne uspje pretjecanje prije nepreeglednog zavoja i frontalno se sudari s vozilom koje je naišlo iz suprotnog smjera. Znači, zabraniti i kamione, autobuse, SUV-vozila i sva druga vozila, svako vozilo može izazvati prometnu nesreću. Uglavnom i u najećem broju slučajeva kriv je čovjek i njegova odgovornost za živote drugih sudionika u prometu. A to znači drastično kažnjavanje u prevenciji brze vožnje na prometnicama. Ako je ograničenje na magistralnoj cesti npr. 70 km/h, a vozi 100 km/h, kazna ne bi smjela biti manja od 2000 eura, ako je 50 km veća od dopuštene, kazna je npr. 5000 eura, 70 km veća od dopuštene je npr. 10000 eura, 100 km više od dopuštene 20000 eura. Naravano u svim brzinama višim od 50 km/h od dopuštene, oduzima se predmet izvršenja prekršaja (ovisno o zatečenoj brzini, npr. 50 km više na 30 dana, 70 km više na 40 dana itd, a za drastične brzine npr. 80 km više od dopuštene i na više, oduzimanje vozila na 1 godinu, te posebno prijava kaznenom sudu za ugrožavanja života drugih sudionika u prometu. U tom smjeru treba ići prevencija. Pa se se tranci dobro informirati i međusobno prenositi iskustva o kršenju propisa u Hrvatskoj. Slovenci su kod nas cestovne kamikaze, s vi i sloveniji vozite po uputama na prometnim znakovima. Zašto? Mene su slovenci kaznili za 3 km prekoračenja, doduše davno, ali su me kaznili.

Avatar memento mori
memento mori
11:09 16.04.2024.

Pokvarena internet influndrencerica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije