Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Akcija mladih

'Zbog pljačke od 20 milijuna kuna u KK Zadar pozovite USKOK'

Marko Pupić Bakrač i Ante Rubeša
Foto: Frane Šarić
25.03.2015.
u 12:39

Ante Rubeša i Marko Pupić Bakrač traže da Božidar Kalmeta i direktor KK Zadra odgovore je li točno da su igračima isplaćena dugovanja unatoč blokadi kluba

- Pozivamo predsjednika gradskog vijeća Zadra Živka Kolegu da po uzoru na predsjednika skupštine u Zagrebu pozove USKOK i zatraži reviziju poslovanja KK Zadra u posljednjih 25 godina. Mi držimo da je u interesu svih da se doznaju imena onih koji su u to vrijeme pljačkali klub odnosno instituciju i simbol grada kakav je za Zadrane KK Zadar.

Pokrenuli smo inicijativu za sazivanje tematske sjednice o pljački u KK Zadar i to će morati učiniti nakon što inicijativu potpiše trećina vijećnika - rekli su na konferenciji za novinare Ante Rubeša (na fotografiji) i Marko Pupić Bakrač iz Akcije mladih tražeći od gradonačelnika Božidara Kalmete i direktora KK Zadra odgovor na neslužbene informacije prema kojima su igračima isplaćena određena dugovanja unatoč blokadi kluba.

Iz AM procijenjuju da sadašnja dugovanja KK Zadra iznose oko 20 milijuna kuna.  

>> Županijski sud odbio istragu protiv zadarskog vijećnika Pupića Bakrača

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije