Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODGOVORILI JOJ KATIČIĆ I SANADER

Ahmetović rekla da će Plenković završiti u zatvoru; HDZ-ovci: 'Partijska komesarka bi hapsila, tužila i sudila'

Zagreb: Mirela Ahmetović o aktualnim temama
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/6
09.02.2024.
u 14:16

"Pitanje je trenutka kada će Andrej Plenković završiti u zatvoru. Uvjerena sam da poruke koje sadrže inicijale AP nisu jedine poruke koje su deponirane u sustavu i koje se odnose na umiješanost Andreja Plenkovića u kriminalne radnje u koje su umiješani njegovi suradnici", rekla je u petak SDP-ovka.

Politička tajnica SDP-a Mirela Ahmetović u petak je, gostujući na N1 televiziji, kazala da je pitanje dana kada će premijer Andrej Plenković završiti u zatvoru. Na to su naknadno reagirali i glavni tajnik i politički tajnik HDZ-a, Krunoslav Katičić i Ante Sanader.

"Uz Grmoju, danas svjedočimo kako bi i komesarka Ahmetović isljeđivala, hapsila i presuđivala. Svjesni kako nemaju šanse na izborima 2024,. bjesomučno pribjegavaju totalitarnim metodama i huškačkoj retorici. Nemoćnoj oporbi je strah od novog poraza na izborima iz dana u dan – sve veći", napisao je na Instagramu Krunoslav Katičić.

U istom tonu reagirao je i Ante Sanader.

"Mirela Ahmetović, koja se davno profilirala kao partijska komesarka, u maniri svojih drugova prethodnika bi hapsila, tužila, sudila i to sve odjedanput. Po prijekom sudu na red bi očito došli svi neistomišljenici, politički protivnici. Partijska komesarka ne razumije kako su ta vremena davno, davno iza nas.

VEZANI ČLANCI:

Da smo nju slušali, danas ne bi bilo LNG terminala. Danas bismo se smrzavali bez struje i plina. Cijena bi im bila tri puta skuplja, a kupovna moć građana tri puta slabija. Hrvatska po mjeri partije i njezine komesarke Ahmetović – zemlja u kojoj se sudi po kratkom postupku, bez dotoka ukapljenog plina, ali sa skupljim gorivom", napisao je Sanader.

Podsjetimo, Ahmetović je ranije poručila da se premijer boji kaznenog progona. "Pitanje je trenutka kada će Andrej Plenković završiti u zatvoru. Uvjerena sam da poruke koje sadrže inicijale AP nisu jedine poruke koje su deponirane u sustavu i koje se odnose na umiješanost Andreja Plenkovića u kriminalne radnje u koje su umiješani njegovi suradnici", rekla je.

VIDEO Plenković: Milanović u odabiru državnog odvjetnika ne postoji

Komentara 16

ŠK
škarnicl
15:18 09.02.2024.

naravno da hoće, imenovanjem "radosti" je samo malo sve to odgodio...

Avatar Tomislav_Šubić
Tomislav_Šubić
16:23 09.02.2024.

U zatvor bi u prvom redu trebali oni koji su tužili Hrvatsku policiju zato što je branila državne granice od najezde migranata.

Avatar Moodleen
Moodleen
15:00 09.02.2024.

I ja sam spreman Plenkovića strpati u čuzu ako ne zabrani komunjizam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije