Naslovnica Vijesti Svijet

29-godišnji Slovenac prijetio da će učiniti isto što i Breivik

Trunk je zaprijetio državnom inspektoratu kako će tijekom štrajka, koji se odvijao ovih dana u Sloveniji, učiniti ono što je Breivik učinio u Oslu.
19. travnja 2012. u 19:21 4 komentara 5 prikaza
'za crnu....17. 02. 2004. lisice ilustracija za oslobadjanje od lisica i pokusaj samoubojstva vjesanjem lisice uhicenje snimio: zeljko hladika'
Foto: ''

Policija u Ljubljani od 17. travnja tragala je za Jurom Trunkom koji je danas i uhićen, pišu 24sata. 29-godišnjaku je dom srušen nakon što su njegovi roditelji izgubili spor s državom zbog kuće sagrađene bez građevinske dozvole.

Trunk je zbog toga zaprijetio državnom inspektoratu kako će tijekom štrajka, koji se odvijao ovih dana u Sloveniji, učiniti ono što je Breivik učinio u Oslu. Policija je ozbiljno shvatila prijetnju, a mladić koji se skrivao kod oca bio je navodno i naoružan.

Više pročitajte u izvornom članku.

Kako do najljepšeg osmijeha
PROMO
Kako do najljepšeg osmijeha: Tretmani koji će vaše zube učiniti besprijekornima

A1 izdvaja za Vas

 • dzukaficuka:

  Ja sam mislio da je to Joras vidite nasi politicari ugledaj te se na Zslovence nema Gradevnu dozvolu rusi ili plati.A nase vuce za nos jedan Seljak Joras Katarpilar i to je to pa neka seoni zale u Srsburu i ... prikaži još! Briselju koliko hoce.Takvi su svi Zslovenci TERORISTI i to jeto

 • -obrisani-:

  to bi mogo bit dotepenc euJovo

 • BratCroat:

  Rvati su poslali već jednog terorista u Sloveniju, Podgajskog i on je sad na slovenskim jaslama, uredno hranjen i za ljubavnicu nekom od zatvorenika iz Balkana.