Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZVRAĆA UDARAC

Elizabeta Gojan: Tužit ću portale, Hloverku, Helenu Krmpotić, HRT i Ivana Jabuku

elizabeta gojan
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
17.02.2015.
u 21:45

Uzvraćajući na napade i kritike koji su usmjereni protiv načina na koji je u nedjelju vodila emisiju i izravan prijenos inauguracije nove hrvatske predsjednice Kolinde Grabar Kitarović HTV-ova urednica i novinarka Elizabeta Gojan odlučila je podnijeti niz tužbi. 

– Moj odvjetnik sve je to preuzeo. Namjera mi je tužiti sve one portale koji su me neprimjereno i neargumentirano vrijeđali. Naravno, apsolutno je da ću tužiti i Hloverku Novak Srzić i Helenu Krmpotić jer upravo njih dvije predvode napade protiv mene i uokolo hodaju s papirima skupljajući potpise za peticiju protiv mene. Tužit ću i svoju kuću HRT jer me nije zaštitila od njihova mahnitanja, unatoč tome što sam za takvu zaštitu zatražila. A tužbu ću podnijeti i protiv Ivana Jabuke jer i on navodno sudjeluje u tom mahnitanju koje predvode Hloverka Novak Srzić i Helena Krmpotić – o svojim namjerama kazala nam je HTV-ova urednica i voditeljica Elizabeta Gojan.

 – Vijeće je dobilo desetak protestnih e-mailova gledatelja od kojih dio najavljuje i otkazivanje pretplate. Kritizirajući emisiju i voditeljicu, gledatelji upotrebljavaju izraze: neprofesionalno, ispod svake profesionalne i ljudske razine, sramotno... Prigovore novinara HTV-a zasad nismo dobili. Zatražio sam sastanak s ravnateljem Programa HRT-a i glavnim ravnateljem, Runjićem i Radmanom – kazao je u ponedjeljak za Večernji list čelnik Vijeća HRT-a Bruno Kragić dodavši da će ovaj slučaj biti tema i na idućoj sjednici Vijeća.

Inače, prema neslužbenim podacima o ukupnoj gledanosti, prijenos HTV-a 1 gledalo je 17,1% gledatelja, Nove TV 8,7%, HTV-a 4 3,6% i RTL-a 3,3%. 

>>Emisija Elizabete Gojan najgledanija i najkritiziranija

Komentara 181

GA
Gambit
22:27 17.02.2015.

Hoće li i mene tužiti. Ja ovu ne mogu gledati. Muka mi je od nje.

AA
aabc.ante
22:35 17.02.2015.

Reče ona i pojede sedvič

Avatar zabadalo5
zabadalo5
23:15 17.02.2015.

Gospođa Gojan, zgrožen sam Vašim neprofesionalnim i sramotnim vođenjem prijenosa inauguracije. Bilo je ispod svake razine profesionalnosti te se iskreno nadam da će te i Vi i svi za to odgovorni snositi sankcije!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije