Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLIJEDI Mannarino

Karlović u polufinalu Bogote, izbacio i Štepaneka

Ivo Karlović
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
25.07.2015.
u 09:47

Karlović će u polufinalu turnira kojega je osvojio 2013. godine igrati protiv Francuza Adriana Mannarina, 35. igrača svijeta.

Ivo Karlović prošao je u polufinale turnira u kolumbijskoj Bogoti nakon što je svladao Čeha Radeka Štepaneka sa 3:6, 7:6 (6) i 6:4.

Karlović je protiv nekadašnjeg osmog igrača svijeta spasio meč-loptu u tie-breaku drugog seta. Nakon toga je u trećem setu napravio jedan break što mu je bilo dovoljno za drugu pobjedu u karijeri nad Štepanekom. Ukupno je imao 27 as servisa.

Karlović će u polufinalu turnira kojega je osvojio 2013. godine igrati protiv Francuza Adriana Mannarina, 35. igrača svijeta.

>> Karlović se namučio protiv 19-godišnjaka za četvrtfinale Bogote

Komentara 1

IV
ivanjoksimovic
10:23 25.07.2015.

Bravo Ivo! Samo napred, igraj i pobedi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije