Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lavina komentara

Zuckerberg dobio drugu kćer, internet eksplodirao od komentara zbog imena

Mark Zuckerberg podijelio je fotografiju sa suprugom, starijom kćeri Maximom i novorođenom kćeri August
Foto: Facebook
29.08.2017.
u 12:40

Uz emotivno pismo koje su roditelji uputili August, kako su napravili i po rođenju prve kćeri, Mark je podijelio fotografiju sa suprugom, starijom kćeri Maximom i novorođenom kćeri August

Utemeljitelj Facebooka Mark Zuckerberg u ponedjeljak je na svojem Fb profilu objavio da je njegova supruga Priscilla Chan rodila drugu kćer kojoj su nadjenuli ime August, što je pokrenulo lavinu duhovitih, ali i malicioznih komentara.

Uz emotivno pismo koje su roditelji uputili August, kako su napravili i po rođenju prve kćeri, Mark je podijelio fotografiju sa suprugom, starijom kćeri Maximom i novorođenom kćeri August. Precizan datum rođenja nove bebe nije naveo. 

Uz brojne čestitke pod Zuckerbergovom se objavom mogu pročitati i komentari poput "Kako ćemo je nazvati? Hm, koji je mjesec? Kolovoz! Eto imena" ili "Je li joj srednje ime ponedjeljak?", "Zamislite da se rodila u listopadu".

No ima i onih Zuckerbergovih fanova koji su stali u obranu imena djevojčice uz objašnjenje da joj je ime biblijsko te da znači "poštovana, uvažena, posvećena".

Zuckerberg je nedavno najavio kako po rođenju drugog djeteta planira uzeti dvomjesečni roditeljski dopust za očeve. Isto je napravio i nakon Maximina rođenja. 

Komentara 4

ME
Menjik
14:37 29.08.2017.

jel internet bar viknuo allahu ekber prije neg sto je eksplodirao?

ZA
zagabria1
13:12 29.08.2017.

Neka mu je sa srećom. Čini se prilično normalan momak, pored sve slave i bogatstva. Izgleda da su mu roditelji odradili dobar posao. Kod nas bi mu tata odmah kupio odmah bijesni mercedes da sin gazi ljude po pločniku i malo koke da se ima na jahti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije