Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Tech/Sci Tehnologija

Zuckerberg dobio drugu kćer, internet eksplodirao od komentara zbog imena

Uz emotivno pismo koje su roditelji uputili August, kako su napravili i po rođenju prve kćeri, Mark je podijelio fotografiju sa suprugom, starijom kćeri Maximom i novorođenom kćeri August
29. kolovoza 2017. u 12:40 4 komentara 1639 prikaza
Mark Zuckerberg podijelio je fotografiju sa suprugom, starijom kćeri Maximom i novorođenom kćeri August
Foto: Facebook

Utemeljitelj Facebooka Mark Zuckerberg u ponedjeljak je na svojem Fb profilu objavio da je njegova supruga Priscilla Chan rodila drugu kćer kojoj su nadjenuli ime August, što je pokrenulo lavinu duhovitih, ali i malicioznih komentara.

O umjetnoj inteligenciji Musk Zuckerbergu: 'Ne razumiješ previše tu temu'

Uz emotivno pismo koje su roditelji uputili August, kako su napravili i po rođenju prve kćeri, Mark je podijelio fotografiju sa suprugom, starijom kćeri Maximom i novorođenom kćeri August. Precizan datum rođenja nove bebe nije naveo. 

Uz brojne čestitke pod Zuckerbergovom se objavom mogu pročitati i komentari poput "Kako ćemo je nazvati? Hm, koji je mjesec? Kolovoz! Eto imena" ili "Je li joj srednje ime ponedjeljak?", "Zamislite da se rodila u listopadu".

No ima i onih Zuckerbergovih fanova koji su stali u obranu imena djevojčice uz objašnjenje da joj je ime biblijsko te da znači "poštovana, uvažena, posvećena".

Zuckerberg je nedavno najavio kako po rođenju drugog djeteta planira uzeti dvomjesečni roditeljski dopust za očeve. Isto je napravio i nakon Maximina rođenja. 

Jeff Bezos SVRGNUT S TRONA Bill Gates više nije najbogatiji čovjek na svijetu Tottenham - Arsenal Traje cjenkanje Mark Zuckerberg “okomio” se na Spurse i ne popušta Facebook ima nešto više od 1,8 milijardi korisnika u svijetu, no Mark Zuckerberg zabrinut je jer globalizacija još nije gotova Internetski gigant Zuckerberg objavio veliku vijest za Facebook
pojavio se i lažni
Goga se obratila javnosti: 'Dogodilo se nešto nemoguće, blokirali su moj račun, ne mogu ništa više'
JUBIZOL
Energetski štedljiva kuća
Veliki vodič - zbog ovih kvalitetnih fasada godišnje možete uštedjeti i do dvije hrvatske plaće
  • Menjik:

    jel internet bar viknuo allahu ekber prije neg sto je eksplodirao?

  • zagabria1:

    Neka mu je sa srećom. Čini se prilično normalan momak, pored sve slave i bogatstva. Izgleda da su mu roditelji odradili dobar posao. Kod nas bi mu tata odmah kupio odmah bijesni mercedes da sin gazi ljude po pločniku i ... prikaži još! malo koke da se ima na jahti.