Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Problemi

I to se događa: Youtube satima bio nedostupan!

youtube2
Foto: VL
1/3
25.03.2010.
u 12:21

Svakome tko je pokušavao pristupiti stranici pojavljivala se bijela pozadina s porukom "Http/1.1 Service Unavailable", a nešto kasnije natpis "Internal Server Error".

Nekad se i to mora dogoditi jer ipak je riječ o tehnologiji koja nije savršena. Naslovnica Youtubea, najpopularnije svjetske baze videomaterijala, nekoliko je sati bila nedostupna.

Svakome tko je pokušavao pristupiti stranici pojavljivala se bijela pozadina s porukom "Http/1.1 Service Unavailable", a nešto kasnije natpis "Internal Server Error". Iako je "pravi" Youtube bio nedostupan, njegova mobilna verzija m.youtube.com otvara se normalno. 

Sve videouratke bilo je moguće pogledati ako se na njih pristupi izravnim linkom, ali nije bilo moguće pretraživanje putem glavne stranice.

Zasad nam nije poznato u koliko se zemalja javio ovaj problem niti koji je njegov uzrok. Google, koji je vlasnik Youtubea, u posljednje je vrijeme imao problema s kineskom vladom, a tu je zemlju optužio i za hakerske napade na gmail račune kineskih aktivista.

Youtube je proradio oko 13.30 sati.

Ključne riječi

Komentara 6

PU
Pukovnik
13:10 25.03.2010.

Strava kako članke pišu ljudi koji pojma nemaju o ničemu. Meni youtube radi cijelo vrijeme bez ikakvih problema. Internet Explorer je nosio određen problem dok se ne pritisne dugme Compatibilty View, dostupno u osmici, i tada sve radi kako treba. BTW...što slijedi, ako padne server CNN-a i za to će napisati članak...smijurija.

CE
cogito_ergo_sum
13:20 25.03.2010.

@Pukovnik: Ne. YouTube ne radi. Upravo ga pokušavam otvoriti. U IE, Operi, Firefoxu - niti s jednim.

JA
Jazuji
13:12 25.03.2010.

Mislim da nema potrebe za alarmom ili uopće komentarima tipa onga od pukovnika, sve je to za ljude i desi se tu i tamo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije