Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
službeni put

Papa Franjo u siječnju 2015. putuje na Filipine i Šri Lanku

pap franjo
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
29.07.2014.
u 14:15

Prije Filipina i Šri Lanke, papa će otputovati u Južnu Koreju, što će biti njegovo treće međunarodno putovanje

Papa Franjo boravit će u Šri Lanki i na Filipinima od 12. do 19. siječnja 2015. godine, priopćio je danas ured za tisak Svete Stolice. Papa Franjo je „prihvatio pozive civilnih i crkvenih vlasti“ dvije zemlje, te će od 12. do 15. siječnja 2015. biti u Šri Lanki, a od 15. do 19. siječnja 2015. na Filipinima, stoji u priopćenju u kojem se dodaje kako će naknadno biti objavljen program putovanja. To će biti njegovo četvrto putovanje izvan Italije. Na treće još mora ići.

Papa Franjo otputovat će u Južnu Koreju, što će biti njegovo treće međunarodno putovanje, od 13. do 18. kolovoza. Papa pohodi Južnu Koreju radi susreta s mladima u povodu šestoga Dana azijske mladeži. Tijekom njegova boravka održat će se misa beatifikacije 124 korejskih mučenika, kao i misa za mir i pomirenje.

>>Vatikan uputio poziv srpskom patrijarhu Irineju da posjeti papu Franju?

>>Radnici ostali začuđeni novim potezom pape Franje!

>>Papa Franjo uputio apel: Molim vas zaustavite ratove

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije